- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Milyen okostelefont vegyek?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Pont annyi van: 512 Mega Ram, 1 giga virtuális memória, Celeron900/1200Mhz - es proci, angol WinXP. Átállítottam a Task managerben a prioritása szintjét a normálisnál magasabbra. Egyelőre nem csinálja a balhét és az instabilitási ablakot nem dobja ki. Majd meglátjuk. Mindenesetre fura...
-
Agyzuzo
addikt
Mennyi RAM-od van? A Corel10-nek nem árt legalább 512.
-
Superman
nagyúr
Ez tényleg nem lehet igaz! Még két órát sem dolgoztam és már megint hiba a Corel Draw - al. Most a Windows XP írta ki a hibát. Nem gondoltam volna, hogy ez ennyire instabil program. Abból kiindulva, hogy a gépemen minden más, esetenként nagy gépigényű program, hiba nélkül fut. :(((
-
Superman
nagyúr
Egy cikkhez meg kellett rajzolnom 6 darab grafikont Corel Draw - ban.Minden rendben is volt, amíg egyszer csak azt nem vettem észre, hogy a program egyre lassul, majd kiköpte, hogy instabillá vált, azonnal fejezzem be a munkát, mentsek mindent, mert ő bizony kilép. Ezt többször is megcsinálta. Egy grafikon megrajzolása időigényes feladat, különösen, ha csinosítani is akarunk rajta. De a Corel Draw nem bír ki több órát. Talán olyan 2 óra múlva már jelentkeznek rajta a ''tünetek''. Maguk a grafikonok nem túl nagy fájlok. A gép még a 3D Studióval is megbírkózott, vagy a Bryce5 - el, pedig ott a renderelés nem kis memóriát követel.
Kérdés: mia túróért csinálja ezt a Corel? Volt valakinek hasonló tapasztalata? Szívesen venném, ha megosztaná velem.
Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest