Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Teszike újonc Rájöttem....... hurááááááááááá!!!!!!! 
 A fontokat beágyazza, ha valakinek elküldöd a forrásfájlt akkor ne keljen bajlódni a fontok installálásával de ha kiveszed a pipát hogy ne ágyazza a fontokat akkor baromi jó....
 Végre....... juhééééééééé!!!!!!!
- 

Teszike újonc Hát utánna nézek a tömörítésnek de akkor is az X6 nem csinálta pedig abban sem állítottam semmi különöset ebben sem. 
 Amügy csak ennél a fájlnál vettem észre. a többit is felnagyítja, pl. 1.6 Mb ról 27 Mb-ra de azzal nem küszködik úgy mint az1,6 Gb-al.
 Viszont ha semmit nem állítok a mentésen csak annyit hogy mentse vissza pl X6 ra akkor máris a megszokott méret.
 Na ez miért van?
- 

Teszike újonc Sziasztok meg tudná nekem mondani valaki miért lesz egy 37 Mb X3 készített, mentett fájlból 1,6 Gb -os fájl ha X7 be mentem el? 
 Most frissítettünk korszerűbb gépekre Windowsra Corel-re és olyanokat csinál hogy megőrülök.
 Más ont navigatorral telepítjük a fontot és újraindítás után eltűnik, ha szokásosan telepítem Win7 -ben jobb Klikk install font akkor minden ok, Fontnavigátorral nem biztos??? ont navigatorral telepítjük a fontot és újraindítás után eltűnik, ha szokásosan telepítem Win7 -ben jobb Klikk install font akkor minden ok, Fontnavigátorral nem biztos???
 Ha valakinek van hasonló tapasztalata kérem segítsen.
 X6-Ban nem csinálta ezt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

ont navigatorral telepítjük a fontot és újraindítás után eltűnik, ha szokásosan telepítem Win7 -ben jobb Klikk install font akkor minden ok, Fontnavigátorral nem biztos???
ont navigatorral telepítjük a fontot és újraindítás után eltűnik, ha szokásosan telepítem Win7 -ben jobb Klikk install font akkor minden ok, Fontnavigátorral nem biztos???