- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip3 5G - csiki-csuki állapot
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teszike
újonc
Rájöttem....... hurááááááááááá!!!!!!!
A fontokat beágyazza, ha valakinek elküldöd a forrásfájlt akkor ne keljen bajlódni a fontok installálásával de ha kiveszed a pipát hogy ne ágyazza a fontokat akkor baromi jó....
Végre....... juhééééééééé!!!!!!! -
Teszike
újonc
Hát utánna nézek a tömörítésnek de akkor is az X6 nem csinálta pedig abban sem állítottam semmi különöset ebben sem.
Amügy csak ennél a fájlnál vettem észre. a többit is felnagyítja, pl. 1.6 Mb ról 27 Mb-ra de azzal nem küszködik úgy mint az1,6 Gb-al.
Viszont ha semmit nem állítok a mentésen csak annyit hogy mentse vissza pl X6 ra akkor máris a megszokott méret.
Na ez miért van? -
Teszike
újonc
Sziasztok meg tudná nekem mondani valaki miért lesz egy 37 Mb X3 készített, mentett fájlból 1,6 Gb -os fájl ha X7 be mentem el?
Most frissítettünk korszerűbb gépekre Windowsra Corel-re és olyanokat csinál hogy megőrülök.
Másont navigatorral telepítjük a fontot és újraindítás után eltűnik, ha szokásosan telepítem Win7 -ben jobb Klikk install font akkor minden ok, Fontnavigátorral nem biztos???
Ha valakinek van hasonló tapasztalata kérem segítsen.
X6-Ban nem csinálta ezt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ingatlanos topic!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bluetooth hangszórók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest