- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
V60
aktív tag
Sziasztok!
Biztos a hőguta teszi de: nem találom azt amikor a szövegnék kehet állítani a betű-szöveg-sor távolság beállítását.. CD X4-el dolgozok (nék). Ctr+t ablakban nem találom.
Válaszokat előre is köszönöm!
Üdv Zola
-
V60
aktív tag
Sziasztok.
Lehetséges, hogy X4-ben nem tudok exportálni PDF-be?
Válaszokat előre is köszönöm.
Üdv Zola
-
V60
aktív tag
Sziasztok!
Corel X6-ot használok éppen. Egy fotót kellene átalakítani úgy, hogy egy papírpénzre kellene rátennem a képet. Metszetnek kellene kinéznie. Ezt hol találom? Ha van ilyen opció egyáltalán.
Köszönöm a válaszokat előre is.
Üdv Zola
-
V60
aktív tag
válasz
#48613632 #2967 üzenetére
Szia.
Tényleg egybe kombinálta CD12-essel dolgoztam nagyon sokáig.
Behoztam egy bmp, jpeg stb.. képet szürkeárnyalatossá konvertáltam javítottam rajta, hogy kontrasztosabb legyen utána fekete-fehérbe tettem és jobb klikk Trace-ban vektorrá tétel és mentés könyvtárba. Onnan importálás, csoportfelbontás és azzal a mozdulattal kombinálás. A fehér részeknél rögtön átlátszó lett de tényleg. -
V60
aktív tag
Szia.
Igen Trace-ell. De ez nem volt probléma régen mert egyszerűen összekombinálta a fekete részeket a fehérrel és kész. A belső fehér részekkel nem foglalkozott külön. bár, hogy most gondolkodok akkor külön elmentette egy mappába a vonalas rajzot és onnan kellett importálni utána vissza. Ez befolyásolhatja? Nem értem. -
V60
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni mert már tényleg nem tudom mi van.Egyszerű a dolog: egy fekete-fehér képből készítettem egy vonalas rajzot.
Ezután Ctr+U, hogy ne legyen egyben minden összetevő mert kombinálni akartam az összes összetevőt egyben. Ez ment de amikor a kitöltést adtam neki ez lett belőle.
A most teljesen kitöltött részeknek ugyanolyannak kéne lennie mint előtte az 1.képen. Nekem előtte CD12-esem volt és ezt egy másodperc alatt megcsinálta de ezzel csak nyűglődők.
Válaszokat, segítséget előre is köszönöm.
Üdv Zola
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Antivírus szoftverek, VPN
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest