- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Garmin topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
Má nemtom, hogy hogy kell, biztos van valami clone parancs.
Én is kipróbáltam anno. Szar. Majd rájössz.
Sokkal gyorsabb, ha az ember kijavítja, és lemásolja. A 10 x másolás rutinból kb. 10 másodperc bambulva. Ehhez képest, ha klónozol, akkor bármit csinálsz a mesterdarabbal, folyton meg kell várni, míg a többit is kiszámolja. Elég nehezen kezelhető... Na, mindegy. Én szóltam. Volt vagy 6 év az életemben, amikor Corelkében csináltam névjegyeket. Rutinszerzésnek jó.
[Szerkesztve] -
Dexter68
addikt
Vagy biztosra mész és visszaveszed a szineket gyalog, akkor talán nem b*ssza el.
Vagy kockáztatsz és ráteszel egy fehér téglalapot, aminek lens effekttel mondjuk 70%-os átlátszóságot engedélyezel. Ezesetben szinte biztos, hogy mire ps-t írsz a dologból legalább 1 db-on szar lesz.
Miért is kell klónozni?
Ha a montírozás miatt, inkább készíts másolatot, mert akárhányszor hozzányúlsz, mindig végigszámolja a változásokat a klónokon, ami lassabb, mintha kézzel másolod le a kész cuccot 10 szer.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- iPhone topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- További aktív témák...
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest