Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
Má nemtom, hogy hogy kell, biztos van valami clone parancs.
Én is kipróbáltam anno. Szar. Majd rájössz.
Sokkal gyorsabb, ha az ember kijavítja, és lemásolja. A 10 x másolás rutinból kb. 10 másodperc bambulva. Ehhez képest, ha klónozol, akkor bármit csinálsz a mesterdarabbal, folyton meg kell várni, míg a többit is kiszámolja. Elég nehezen kezelhető... Na, mindegy. Én szóltam. Volt vagy 6 év az életemben, amikor Corelkében csináltam névjegyeket. Rutinszerzésnek jó.
[Szerkesztve] -
Dexter68
addikt
Vagy biztosra mész és visszaveszed a szineket gyalog, akkor talán nem b*ssza el.
Vagy kockáztatsz és ráteszel egy fehér téglalapot, aminek lens effekttel mondjuk 70%-os átlátszóságot engedélyezel. Ezesetben szinte biztos, hogy mire ps-t írsz a dologból legalább 1 db-on szar lesz.
Miért is kell klónozni?
Ha a montírozás miatt, inkább készíts másolatot, mert akárhányszor hozzányúlsz, mindig végigszámolja a változásokat a klónokon, ami lassabb, mintha kézzel másolod le a kész cuccot 10 szer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest