Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Yettel topik
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Végleges az új Pebble órák formája és tudása
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
PROHARDVER! témák
IT café témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuyarashi
őstag
válasz
zzolika #3402 üzenetére
Térképeket készítünk lézerrel a nulláról. Rengeteg úthálózat, azok száma, települések, vizek, mocsarak, stb. Mindig sok 100.000 pont van, de volt már millió felett is... Általában országrész, város, vagy egész ország méretűek, vagy akár egy sziget, stb.
Szerintem sem egy általános felhasználási módja ez a vektoros progiknak, ezért is említettem meg. A problémák viszont nem csak ilyen nagy számú görbe esetén jön elő, ahogy ezt is írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- HP Zbook Fury G7 I7-10850H
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3076, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest