Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dorka+
csendes tag
válasz
Race-Face
üzenetére
a kérdés Dexterhez szólt, de nem haragszom meg ha más is próbál segíteni.
Úgyhogy inkább írom úgy, hogy kedves Dexter, és Race-Face, és a sorrend nem számít, írhattam volna fordítva is
a distillerben én semmihez nem értek, ebből kifolyólag fogalmam nincs hogy mit állítsak rajta, még akkor sem ha sokmindent lehet állítani
Hát először úgy indítottam el, hogy a sajátgépből rákattintottam a ps file-ra és akkor automatikus elindult a distiller, és már csinálta is a pdf-et. És a százalékjelző csík elindult és 30 perc után el is ért a 100%-hoz, amikor elkezdte megint újból az egészet, tehát nem sikerült pdf-et csinálnia.
Akkor a ps hibás. De mi baja lehet egy ps-el? Milyen hiba lehet benne?
Szerintem csinálok inkább egy másik ps-t, egy egyszíneset, aztán kipróbálom, hogy azzal megy-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- Battlefield 6
- Androidos tablet topic
- Projektor topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
- JBL Quantum400 gamer fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4059, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest