Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pedig a tipográfiára nagyon figyelj oda! Nagyon fontos!
Iszonyat förmedvények kerülnek ki némely ''grafikai stúdió''-ból. Hozzám is hoznak néha pl. olyan névjegykártyákat, hogy elhányom magam. 5 féle font, egyik cikornyásabb, mint a másik, és mondja, hogy pont ilyet szeretne. Mondom neki, hogy ez csúnya, meg olvashatatlan. Legtöbbet sikerül lebeszélni, de van, aki nagyon okos, és nem lehet meggyőzni. Annak azt szoktam mondani, hogy megcsinálom, csak ne árulja el senkinek, hogy én voltam
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Fitbit Versa 4 okos óra
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest