Keresés

Aktív témák

• priti

addikt

válasz lazydog #3402 üzenetére

na ez volt az első kérdésem (nyilván a közeljövőt tartva szem előtt) hogy mennyire lesz ram limites a gép, mert én is hallottam hogy vistácska a drága mindenből úgy eszik, hogy a klasszikus p4 teteje legyen a használható konfigok legalja, azaz pont engem cúrt ki a 3GHz/2MB prockóval következésképp muszáj eladnom még mostanában, mert én fogom a legnagyobbat bukni mert én még 47k-ért vettem a procim :O nomeg persze a jobb procinak is több/gyorsabb ram kell hogy ne kelljen a ramra ''várnia'', szóval nekem is erős a gyanúm, hogy ez ram limites lesz, csak azt nem tudtam, hogy mennyire, ezért tettem fel úgy a kérdést, a legelején hogy ''2 gigával lenne az igazi, de egyel mit mutat?'' hátha valakinek van infója közelebbi körökből...
    lazydoggal értjük egymást, nem örülök, hogy szerinte is, de egyetértek valahol csak a pénztárcám nem akar egyetérteni... valahogy át kéne csusszanni a léc alatt, lehet pici pénzért kéne vennem használtan még egy 512-es duálkitet úgyis 4 bank van, azok már biztos lementek... hjajjj fáj a szivem :O

• priti

addikt

válasz Ribi #3398 üzenetére

Ribi én arra gondoltam, hogy a májkrémszoft el kezd arra alapozva ''fejleszteni'' , hogy többmagos a proci és a végén kidob egy olyan vistát, hogy egymagos procival bedobok egy kv-t meg egy krémest mire feláll a gép, abban nem is reménykedtem egy pillanatig sem, hogy majd egycsapásra megváltja a világot és pű de gyors lesz minden, hiszen neki az a dolga hogy muszáj legyen megvenni az új procit és virágozzon a kártell. ugyan-ugyan kis naív, még megvan benned a hit , hogy élnek emberek akik azt hiszik, hogy a vista jobb lesz? behhe, ne aggódj nem rémítettél meg :DD
    :R :R :R :R

• priti

addikt

válasz lazydog #3397 üzenetére

Biztos én vagyok tájékozatlan, mert mint említettem proci ügyben lemaradtam, de én nem szeretnék 800-as ramokat venni, mert még drágának találom őket, a másik lényeges tartópillér az alaplapnál a CPU kezelés mellett az FSB, ami utolsó infóim szerint 1066 ha jól láttam a listában, de biztos van valami lényeges amit persze lehagytak a listáról és elfelejtettek megemlíteni, mikor választottam. Ezért nekem nem világít hol van a lényeges különbség.
    Szóval mire is gondoltál mikor az alaplap-limitet írtad? Végeredményben Te is a memória-limitre gondoltál csak már alaplapi szinten, tehát hogy nem támogatja a 800-as ramokat?
    Remélem derül ki , hogy pénzkidobás volt dugja meg a róka :((( ...gondoltam megeszi a core2-t nagy baj nem lehet a ramom meg úgyis 667-es...

• priti

addikt

Üdv félistenek !
    Az a nagy helyzet, hogy én leragadtam a 3GHz/2MB mezei szólómagos prockónál mint Kubik Lajos az üresüvegnél :)) és most a vista állítólagos több magot támogató :Y kernelétől megrémülve beújítok gyorsban, amíg még van ''ára'' a procimnak, persze remélem, hogy a májkrémszaft nem kamuzik még az eddigieknél is nagyobbat, mert eddig csak asztaltémákat láttam, meg csicsát eredményt meg nullát. Na de !
    Ami adott az egy ABIT IL9-Pro alaplap meg 2*512MB DDR2-667 GEIL Dual Kit Ram meg egy GF7800GT.
    Azt nem tudom, hogy ha core2 procit veszek, akkor ezerrel ram-limites lesz a gép? Szóval csak rammal együtt érdemes váltani? gondolom, hogy 2 gigával az igazi, de mit mutat egy gigával? nagyon harmat :F Most vettem alaplapot meg vinyót újat még a procit egye meg a kutya, de még a ramot is má, megin má ,jóvan má, ne má :DD :W :C

Aktív témák

Hirdetés