Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
Johnnie Walk
csendes tag
Sziasztok. Már kérdeztem az DS4es alaplaptopikban, ezúton is köszönöm Gorneck válaszait, de még mindig nem vagyok biztos magamban. Nem nagyon foglalkoztam tuninggal, így hagy kérdezzek tőletek.
Szóval Gigabyte DS4es lapom van, E6400as procival, 1gb 667es kingmax memóriával. Ezzel a konfiggal szeretnék egy STABIL és BIZTONSÁGOS
3000 körüli órajelet elérni... Ha valaki szánna rá egy kis időt, írja már le legyen szíves lépésről lépésre a beállításokat, pontos értékekkel (FSB, feszültség, ram:cpu stb). Körülbelül annyira egyszerűsítve mintha nagyinak magyaráznánk. Előre is köszönöm. Meg a türelmet is hozzám
Aktív témák
Aktív témák
- Xiaomi LCD és LED TV-k
- Hegesztés topic
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung kuponkunyeráló
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- ASUS routerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- Jackson elektromos gitár
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Szóval Gigabyte DS4es lapom van, E6400as procival, 1gb 667es kingmax memóriával. Ezzel a konfiggal szeretnék egy STABIL és BIZTONSÁGOS
3000 körüli órajelet elérni... Ha valaki szánna rá egy kis időt, írja már le legyen szíves lépésről lépésre a beállításokat, pontos értékekkel (FSB, feszültség, ram:cpu stb). Körülbelül annyira egyszerűsítve mintha nagyinak magyaráznánk. Előre is köszönöm. Meg a türelmet is hozzám