Hirdetés
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
Aktív témák
-
Azt mondják, hogy ezeknél a prociknál vhol 1.7V valós fesz alatt van az átütési feszültség, ami nem hasznos a procinak, mivel kifekteti, tehát javasolt ez alatt maradni.
Na de komolyabban... nem tudom az AB9-Pro mennyit droopol, vagyis mennyi valós feszt ad egy adott BIOS fesz beállítása után idle és terhelve. Amikor elértem a lapom végét, 435-ös FSB-t, amivel a proci 3.9GHz-en ment, 1.65V BIOS feszt adtam neki, ez uguru szerint 1.7V volt, Everest szerint pedig 1.55V, tehát rendesen esik a feszültség a Max-nál. Én simán BIOS-ból szoktam húzni, a win boot már egy jó teszt arra, hogy valamennyire életképes-e az új beállítás. A vége felé persze egy biztonságos beállításon boot, aztán uguruval tovább finoman. Mondjuk uguruval nem nagyon javallot feszt állítani, mert nekem mindig egyből bedőlt a rencer, ha megpróbáltam.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Na de komolyabban... nem tudom az AB9-Pro mennyit droopol, vagyis mennyi valós feszt ad egy adott BIOS fesz beállítása után idle és terhelve. Amikor elértem a lapom végét, 435-ös FSB-t, amivel a proci 3.9GHz-en ment, 1.65V BIOS feszt adtam neki, ez uguru szerint 1.7V volt, Everest szerint pedig 1.55V, tehát rendesen esik a feszültség a Max-nál. Én simán BIOS-ból szoktam húzni, a win boot már egy jó teszt arra, hogy valamennyire életképes-e az új beállítás. A vége felé persze egy biztonságos beállításon boot, aztán uguruval tovább finoman. Mondjuk uguruval nem nagyon javallot feszt állítani, mert nekem mindig egyből bedőlt a rencer, ha megpróbáltam.