Hirdetés
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
danntora
tag
Terhelés alatt természetesen nem orthost értettem mert én nem akarom így használni a gépet, nekem 2,66 gigahertz is tökéletes. DE! Nekem egy egész napos Airborne, ami azért kihasználja a két magot,azért számomra elég mérvadó, Orthos meg társai mind eltérő hőfokokat írnak, én a borda alatti hőcsövek tapintásában jobban bízok.
Alapfesz kérdében meg lehet hogy igazad van mert azt auton hagytam de egyébként sok emberke írta hogy neki is megy alapfeszen 400-on léggel. -
danntora
tag
Hali!
Hát nem tudom mit rontottál el de mondjuk én úgy csináltam hogy beállítottam fsb-t 400-ra, ramokat 2,40-en hagytam így 960-on mentek (Kingmax 800), feszültségállítást lapra bíztam és így stabil volt bár orthost nem néztem de majd megnézem később. Everest tesztekben mindenhol az első helyre ugrottam, SuperPI 1M teszt lefutott alig 14 sec alatt. Azért kicseréltettem a ramokat 1066-osokra nehogy azon múljon a gép élete.Ja azt elfelejtettem mondani hogy mindezt egy Ninja hűti passzívan csak egy házventivel és alig ment fel a hőfok idle-ben 35 fölé, terhelve sem volt több 60-nál.
-
Rusher
őstag
Ennyire ne szaladj előre.....először elégedj meg mondjuk 8*400-al nézd meg ott mekkora feszülséggel stabil ramokat gyári időzítésre rakd......ha pl. 900-on megy a ramod az időzítések mire vannak állítva? Ramnak +0.3v=2.1v ennyit legalább állíts be, de 900@CL5 legalább 2.25-2.3v kell neki.......Mivel nézed a hőmérsékletet?

Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tanuljunk angolul!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Anime filmek és sorozatok
- Battlefield 6
- Arc Raiders
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Yettel topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest