Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
danntora
tag
Hali!
Nah gondoltam kipróbálom ezt a csodaprogramot (Orthos) és nem ment 65 fok fölé 8x400-on, mellesleg így megy már hónapok óta, se rejtélyes fagyás, se kékhalál, se újraindulás, nekem ez többet számít mint egy programocska. Egy Ninja hűti passzívan, egy darab házhűtővel.Alapon 32 fokos, a lapom megemeli a feszt automatice 1,42-re, de nem nagyon izgat, ha így sem melegszik. Jah és +-0,01-et droppol.
-
danntora
tag
Bocs ha itt kérdezem meg de ez tűnik a legaktívabb topiknak jelenleg. Ha kékhalálom van annak az okát milyen logfájlban tudom megnézni?
-
danntora
tag
Terhelés alatt természetesen nem orthost értettem mert én nem akarom így használni a gépet, nekem 2,66 gigahertz is tökéletes. DE! Nekem egy egész napos Airborne, ami azért kihasználja a két magot,azért számomra elég mérvadó, Orthos meg társai mind eltérő hőfokokat írnak, én a borda alatti hőcsövek tapintásában jobban bízok.
Alapfesz kérdében meg lehet hogy igazad van mert azt auton hagytam de egyébként sok emberke írta hogy neki is megy alapfeszen 400-on léggel. -
danntora
tag
Hali!
Hát nem tudom mit rontottál el de mondjuk én úgy csináltam hogy beállítottam fsb-t 400-ra, ramokat 2,40-en hagytam így 960-on mentek (Kingmax 800), feszültségállítást lapra bíztam és így stabil volt bár orthost nem néztem de majd megnézem később. Everest tesztekben mindenhol az első helyre ugrottam, SuperPI 1M teszt lefutott alig 14 sec alatt. Azért kicseréltettem a ramokat 1066-osokra nehogy azon múljon a gép élete.Ja azt elfelejtettem mondani hogy mindezt egy Ninja hűti passzívan csak egy házventivel és alig ment fel a hőfok idle-ben 35 fölé, terhelve sem volt több 60-nál.
-
danntora
tag
Hali!
Akinek Gigabyte p35-ds3-ja van és benne van a témában az írja már meg hogy kell biosban a dram arányt beállítani hogy 450-es fsb-nél 8x-os szorzóval a memóriane 900-on menjen mert nem hiszem hogy bírná.Egyébként nekem az új everesttel tuningolva, 3440 mhz-en a magok 38 fokosak, a régebbi everest szerint meg alig 24.
-
danntora
tag
Hali!
Vettem egy Gigabyte P35-ds3-at, egy C2D E6750-et,meg 2x 1 gb Kingmax ramot. Az normális hogy a Tat, az orthos, az everest, meg a bios is olyan 20 fokokat ír a procira,mikor megemeltem az fsb-t 400-ra, akkor sem nagyon ment fel 25 fok fölé?Meg amiután megemeltem az fsb-t, a ramot meg 2x-es re állítottam, így lett 400 mhz, de everestben még kevesebb pontot kapok így olvasásra.Mellesleg egy Ninja van a procin, meg egy S-flex házhűtő meg a Corsair vx-450-es táp 12 cm-ese is szívja a levegőt.
Nah most nézem Prime 95-el márfelmegy 45 fok fölé de tovább nem akar menni sajna

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest