Hirdetés
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeehaw
csendes tag
Üdv srácok. Na volna olyan kérdésem hogy Core duo E6300as procim van egy Asus P5K lapban, és mahináltam kicsit a biosban a ti észrevételeitek alapján, belőttem a frekiket és feltoltam 400ra az FSB-t. Így megy most 2800on, ami nemrossz, de hallottam itt ilyen űberhúzásokat is
A ramom 800as A-Data de még csak 1 modulom van belőle ami 1 gigás, de már folyamatba van a másik is. Szóval a helyzet hogy 400as fsb-n atomstabil, tesztek is végigmentek minden, de amint 420ra vagy 425re tolom nem indul el a gép. PCIE 100on van a biosban. Van ennek valami köze a dolgokhoz? Vagy esetleg a ramoknak? Ha valaki tud valami jó megoldást arra hogy hogy tolom legalább 3k fölé a procit stabilan szóljon
Ja, és nem gyűri hűtő van rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A ramom 800as A-Data de még csak 1 modulom van belőle ami 1 gigás, de már folyamatba van a másik is. Szóval a helyzet hogy 400as fsb-n atomstabil, tesztek is végigmentek minden, de amint 420ra vagy 425re tolom nem indul el a gép. PCIE 100on van a biosban. Van ennek valami köze a dolgokhoz? Vagy esetleg a ramoknak? Ha valaki tud valami jó megoldást arra hogy hogy tolom legalább 3k fölé a procit stabilan szóljon