Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vége lehet a OnePlusnak? Állítólag az Oppo bezárná a márkát
- Mobil flották
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Görögök buktatták le a Moto G67-et és a Moto G77-et
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeehaw
csendes tag
Üdv srácok. Na volna olyan kérdésem hogy Core duo E6300as procim van egy Asus P5K lapban, és mahináltam kicsit a biosban a ti észrevételeitek alapján, belőttem a frekiket és feltoltam 400ra az FSB-t. Így megy most 2800on, ami nemrossz, de hallottam itt ilyen űberhúzásokat is
A ramom 800as A-Data de még csak 1 modulom van belőle ami 1 gigás, de már folyamatba van a másik is. Szóval a helyzet hogy 400as fsb-n atomstabil, tesztek is végigmentek minden, de amint 420ra vagy 425re tolom nem indul el a gép. PCIE 100on van a biosban. Van ennek valami köze a dolgokhoz? Vagy esetleg a ramoknak? Ha valaki tud valami jó megoldást arra hogy hogy tolom legalább 3k fölé a procit stabilan szóljon
Ja, és nem gyűri hűtő van rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- E-book olvasók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VR topik
- DJI topic
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-7700 3.6GHz Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Keresek Ryzen 7 5700X processzort
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
A ramom 800as A-Data de még csak 1 modulom van belőle ami 1 gigás, de már folyamatba van a másik is. Szóval a helyzet hogy 400as fsb-n atomstabil, tesztek is végigmentek minden, de amint 420ra vagy 425re tolom nem indul el a gép. PCIE 100on van a biosban. Van ennek valami köze a dolgokhoz? Vagy esetleg a ramoknak? Ha valaki tud valami jó megoldást arra hogy hogy tolom legalább 3k fölé a procit stabilan szóljon