Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Gorneck
üzenetére
ui:- Sorry,de ebbe nem lehet ezt meg ezt tuningolni, így ne is írjuk oda a listára azt a procit, mert úgyis csak szívás lesz a vége. Ezt meg remélem viccnek szántad mert egyszerűen röhejes...
jó ok, #5214 első felébe kicsit eltúloztam dolgokat. de mint utána írtam is :
(de amúgy az is lehet hogy csak valami hibás szar lap volt, és azért nyikkant meg. akár ez is lehet. lehet hogy egy másik ugyanilyen lap vígan ment volna. na de ez mind csak feltételezés.
)
lehet hogy pont 100/1 lalpot fogott ki, ami éppen más procival is gajjra ment volna.
jó kis lapocska, raktam már össze ilyet is, és teljesen korrekt volt, ami egy "átlagos" ember számára kell, az rajta is van.láttan már én is befuccsolni annó még régebben IC7-MAX3-as lapot úgy hogy zsír új lap volt leragasztva, lefóliázva a doboz, én raktam össze (egy sima P4 2400MHz-es proci ment bele, átlag samsung ramokkal) és a lap meg se nyekkent --->> gyárihibás volt, ennyi.
de ugyanígy láttam 965 chipes lapot is megdögleni XP telepítés közbe is, és az se a felhasználó miatt ment gajjra. egyszerűen szar példány volt, és ennyi.Én már alapon nem értem minek teszteltek full butított lapban Quadot?!
ezt mondjuk én sem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)