- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zippair
aktív tag
én még 0km-es korában kicseréltem a ventit rögzítő csavarokat gumi rezgéscsillapítókra, így nincs morgás, és a remegés miatti törést is elkerülöm relmélem. A PCgear árul nexus márkájú nagyon jó ilyen rögzítőket(remélem nem reklám, és a a pcgearos kollega is olvassa a fórumot, megdobhat egy ajándék 12centis porszűrővel
)
-
Zippair
aktív tag
válasz
Devil Smile #1741 üzenetére
isten hozott!
nem lehet, hogy már kicsit kinőtted azt a házat???
-
Zippair
aktív tag
válasz
Oibacsi #1488 üzenetére
nem bizonygatták, de minden elektronikus kütyü várható élettartamát úgy határozzák meg, hogy qrvamelegben jártaják, nem úgy hogy bekaccsojják, oszt megvárják mig elromlik. ha valami melegebb, vagy melegebb helyen van az előírtnál csökken a várható élettartama. egy szünetmentes akkuja is birja az 50 fokot is, csak akkor nem lesz jó 5 évig, másfél év mulva ki lehet dobni(de ne a kukába!) találkoztam már olyannal is, hogy egy nagy hőt termelő berendezést folyamatosan 40 fokos környezetben működtettek, és 3 éven belül "kiszáradtak" benne a DC kondik, egyébként meg ugyanazok a kondik jó környezetben 8 évig is simán elmentek
-
Zippair
aktív tag
lehet, de nekem akkor elég hangos a tápom, mer 1600as fordulatig egyáltalán nem lehet hallani a proci venti hangját. az alaplap meg nem is akarja annál feljebb forgatni,és a gyári procihűtőhöz képest 9-10 fokkal hűvösebb max terhelésen, a ventit megy szvsz nem érdemes lecserélni, ha csak nem romlott el, mert egy nortucucccuuuuuááááá
ventinek az árát ha hozzáadod a hűtő árához, akkor már vehecc egy drágábbat is
-
Zippair
aktív tag
válasz
Mr Manson #1191 üzenetére
nekem 3 tűs a ventim. a biosban be lehet nekem állítani hogy auto, voltage vagy pwm legyen a venti szab. én voltagére állítottam, az alaplapi fan tüske egyébként 4 tűs. Ha lehet neked voltag-t állítani, akkor fog működni a szabályzás, egyébként a venti max fordulata 1900.
-
-
Zippair
aktív tag
Üdv! Bocs, ha már volt ilyen kérdés, de kiguvadt a szemem mire csak a felét elolvastam a hozzászólásoknak.
TX 2-őt szeretnk, de a gyári leirásában fix fordulatszám szerepel, az alaplapom Gygabyte GA.MA69G. Szerintetek ettől függetlenül tudja a lap szabályozni a fordulatot? Valakinek van tapasztalata abban, hogy proc feszemelésnél mennyivel emelkedik az alaphoz képest ennél a hűtőnél a hőmérséklet?(4200+) Gyári hűtőm van, 0,025V emelésnél már 6 fokkal megasabb a hőm terhelés alatt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Delta Force (2024)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest