- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devil Smile
őstag
válasz
Zippair #1745 üzenetére
Koszi az udvozletet..
A Hazat mar akkor kicisnek talaltam amikor vettem de meg pont elferek benne bar a szellozes lehet mar kicsit bajos de meg minden jo homersekleten van..
mar gondolkodom uj hazon de ami tetszik az mar nem olcso en meg nem vagyok hajlando 20e+ et kolteni hazra.. gondolkodtam mar a hazi keszitesu hazon is uvegszalbol tudnek is csinalni ha mar lokharitot meg ezt azt sikerult akkor ezt sem lenne nehez csak a belso kialakitas lenne kicsit gondolkodos.. -
-
Che Guevara
csendes tag
válasz
Zippair #1117 üzenetére
Nekem a Gigabyte P35-DS3 természetesen a CPU hőmérsékletéhez állítja a forulatot. (900-1800 RPM között) Annyi a feladat, hogy BIOS-ban Auto helyett Voltage-ra kell állítani a CPU hőtőt. Tehát a hűtő biztosan tudja, szeirntem az alaplapod is.
Nem csak a volt miatt lehet magasabb a hőmérséklet, a magasabb FSB-től és a proci technológiájától is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Samsung DM48E 48" LED Monitor
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest