- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Elöző inteles konfigomban egy tx2-es volt, utáltam az inteles műanyagpöckös felfogatást pár le fel szerelés után annyira kitágult,hogy magától is leesett.Nem volt szimpi az intel felfogatása soha. Most amd konfigom van és tx3-asom egy 4 magos 3,6ghz-re húzott phenomII-vel az amd felfogatása gyárilag szerintem jobb a bépített csavarozott keret végett hűtőnél fogva ki tudom emelni az alaplapot,na de nem ez a lényeg a tx3-as idle 27-28fokon tartja a procimat teljes terhelésen alig méltóztatik felmenni 44-45 fokra 1000rpm-en. gondolom a szellős házam és az mx-2-es paszta is segít a hűtőnek. marhára meg vagyok vele elégedve, halk hűvös is nagyon ennyi pénzért meg best buy bár intelre nem venném,csak ha van valami normális alaplapon átmenő csavaros beépítőkeretes megoldás,hogy rendesen ráhasaljon a procira.
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- AliExpress tapasztalatok
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sorozatok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gitáros topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest