- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple Watch
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Elöző inteles konfigomban egy tx2-es volt, utáltam az inteles műanyagpöckös felfogatást pár le fel szerelés után annyira kitágult,hogy magától is leesett.Nem volt szimpi az intel felfogatása soha. Most amd konfigom van és tx3-asom egy 4 magos 3,6ghz-re húzott phenomII-vel az amd felfogatása gyárilag szerintem jobb a bépített csavarozott keret végett hűtőnél fogva ki tudom emelni az alaplapot,na de nem ez a lényeg a tx3-as idle 27-28fokon tartja a procimat teljes terhelésen alig méltóztatik felmenni 44-45 fokra 1000rpm-en. gondolom a szellős házam és az mx-2-es paszta is segít a hűtőnek. marhára meg vagyok vele elégedve, halk hűvös is nagyon ennyi pénzért meg best buy bár intelre nem venném,csak ha van valami normális alaplapon átmenő csavaros beépítőkeretes megoldás,hogy rendesen ráhasaljon a procira.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Ryujin III 360 ARGB (Micro hibás) INGYEN FOXPOST
- DeepCool Watercooling CPU LT720 Fehér (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG STRIX 850W 80 PLUS Gold moduláris tápegység 3 év garanciával
- Kolink Rocket / Rocket Heavy / Rocket Heavy Vented / Rocket Complex mini / SFF számítógép házak
- Enermax Liqmax III ARGB 360 (Lefogató hiányos+sufni tuningra csakis) INGYEN FOXPOST
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- FC 26 előrendelés PS5 konzolra
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest