Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V2 - origami
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Elöző inteles konfigomban egy tx2-es volt, utáltam az inteles műanyagpöckös felfogatást pár le fel szerelés után annyira kitágult,hogy magától is leesett.Nem volt szimpi az intel felfogatása soha. Most amd konfigom van és tx3-asom egy 4 magos 3,6ghz-re húzott phenomII-vel az amd felfogatása gyárilag szerintem jobb a bépített csavarozott keret végett hűtőnél fogva ki tudom emelni az alaplapot,na de nem ez a lényeg a tx3-as idle 27-28fokon tartja a procimat teljes terhelésen alig méltóztatik felmenni 44-45 fokra 1000rpm-en. gondolom a szellős házam és az mx-2-es paszta is segít a hűtőnek. marhára meg vagyok vele elégedve, halk hűvös is nagyon ennyi pénzért meg best buy bár intelre nem venném,csak ha van valami normális alaplapon átmenő csavaros beépítőkeretes megoldás,hogy rendesen ráhasaljon a procira.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- iPhone topik
- Bestbuy játékok
- EAFC 26
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One mobilszolgáltatások
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Új akksi! AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év gar.
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 Pro 128GB 100%(1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest