- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rejtettszam
csendes tag
Na sikerült behelyezni
Köszi a segítséget. A Q6600asomat tökéletesen hűti az asus P5KC alaplapomban
10-15 fokkal hűvösebb lett, de van 1 kis gondom.
A régi hűtőm ventillátorja ugye be volt dugva az alaplapba hogy kapjon áramot és forogjon. És annyira beragadt hogy kitéptem azt a 4 pines csatlakozót a helyéről... Nézegettem, majd visszaraktam, hát nem mindig kap a ventillátor áramot. Most mit tegyek? Hogy lehetne megjavítattni? Vagy esetleg új alaplap?
A másik kérdésem hogy hogyan tudom tunningolni a cpu-t. Azt tudom hogy az fsb-t kell felhúzni, de hogy hol azt már nem (a BIOS-on belül). Találtam valami FSB North Bridge (vagy valami hasonlót) és ott van ami nekem kéne (elméletileg), csak hát nem tudom hogy az-e. -
Rejtettszam
csendes tag
Még annyit szeretnék kérdezni hogy a hűtőt hogyan kell lefogatni intel LGA775ös foglalathoz? Sejtésem van, de pontosan nem tudom hogy most lenyomom a 4 pöcköt, vagy lenyomom és elfordítom.
-
Rejtettszam
csendes tag
Sziasztok!
Az intel core 2 quad Q6600-asomra keresek ventillátort. Nem szeretnék sokat rá áldozni, maximum 6ezret, és én a CM TX3-asra gondoltam. Megéri megvenni vagy van más lehetőség?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged