- Honor 400 Pro - gép a képben
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
tresh
veterán
válasz
aliasHydrO #2099 üzenetére
elhiszem
hajrá
-
tresh
veterán
válasz
aliasHydrO #2097 üzenetére
Hát én nem tudom az én procim ilyen hűvös lenne?
ezek az értékek nagyon durvák vagy is szerintem...nálam nagyon csendbe és jól hűt a cucc [nalam így muzsikál]
-
tresh
veterán
válasz
BobChemistry #2068 üzenetére
Az érdekes... ház mennyire szellőzik? ha oda teszed a hűtőre a kezed forró? mert ha nem akkor csak a szenzorok mérnek mást
alapon ,nem terhelve mennyi?realtempet probáltad?
-
tresh
veterán
válasz
BobChemistry #2066 üzenetére
realtemppel is mérd meg mit mutat ,a másik meg h huzva van a procid?mert ha nem akkor a feszből vissza kéne venni kicsit sok neki sztem az az 1.3v ha huzva is van akkor se ártana a feszből levenni..
Zjunior: nincs jobb ötletem mint h cseréld le a coolert rajta
vagy 12v -ot tadjál neki vmiről h akkor mit csinál
-
tresh
veterán
válasz
Zjunior #2062 üzenetére
Igen mert ez nem PWM es a hűtő azé 3as a csatija
ha jó helyre dugod tuti menni kell
esetleg üresbe probáld ki a ventit mit csinál bár amugy kétlem h az adta volna meg magát főleg ha új..:S[ide dugtad a ventit így ahogy jelöltem?]
-
tresh
veterán
válasz
d@minator #2055 üzenetére
Igen közben én is rájöttem h PWM-es volt a régi ez meg nem, de hát ez legyen a legnagyobb gondom
Viszont a hőfokok minden téren megleptek ugyanis gyárival se voltak melegek de evvel a hűtővel nagyon komoly mondjuk lehet a plusz 3 venti a házban is rá tesz egy lapáttal de nem hinném h ennyit
-
tresh
veterán
Beújítottam én is egy tx2-es ventit üresbe 28-29 fokon tartja a gépet szal jó kis cucc
terhelve is max 36 fok volt
ez jó hőfok ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest