Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
d@minator
addikt
Valószínüleg a gyári venti PWM-es volt a TX2-jé meg nem. Nekem P35C-DS3R lapom volt az szabályozta mindkét fajta ventit. Aztán hozzátettek egy E betüt (EP35C) innentől kezve ez nem működik. De ezt pletyka szinten hallottam a Giga P35 topikban kellene megkérdezni.
A P35C úgy szabályozta, hogy a BIOS-ban PWM-ről át kellett állítani Voltage-ra a venti vezérlést és úgy rendesen működött a TX2.A másik a hőfok kérdés. Én mindig a mag hőmérsékleteket nézem, mert ugye az a lényeg. (1.mag, 2.mag) te viszont a CPU értéket. Utóbbit a CPU alatt lévő érzékelő méri ha jól tudom. De most elkondolkodtam, hogy emberkék itt melyik értékeket adják meg.
Nálam a CPU 1 vagy 2 fokkal alacsonyabb a két magnál nálad viszont 16-18 fokkal.
Alapjáraton neked az nagyon magas főleg ha azt nézem, hogy a tied egy 45nm-es az enyémnél kisebb fogyasztású proci és a hűtőd is fullon megy.
Majd én is megnézem ha lesz időm 3200MHz-en és 1800-as fordulaton.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- HP ZBook Fury G7 Intel Core i7-10850H Refurbished
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- Hibátlan, megkímélt! II Lenovo ThinkPad T540p II i7-4800MQ I GT 730M I 8GB I 240 GB I 15,6" FHD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest