Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferrault
csendes tag
És így néz ki 1800-as fordulaton:
http://kepfeltoltes.hu/080829/IMG_1118_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

-
d@minator
addikt
Valószínüleg a gyári venti PWM-es volt a TX2-jé meg nem. Nekem P35C-DS3R lapom volt az szabályozta mindkét fajta ventit. Aztán hozzátettek egy E betüt (EP35C) innentől kezve ez nem működik. De ezt pletyka szinten hallottam a Giga P35 topikban kellene megkérdezni.
A P35C úgy szabályozta, hogy a BIOS-ban PWM-ről át kellett állítani Voltage-ra a venti vezérlést és úgy rendesen működött a TX2.A másik a hőfok kérdés. Én mindig a mag hőmérsékleteket nézem, mert ugye az a lényeg. (1.mag, 2.mag) te viszont a CPU értéket. Utóbbit a CPU alatt lévő érzékelő méri ha jól tudom. De most elkondolkodtam, hogy emberkék itt melyik értékeket adják meg.
Nálam a CPU 1 vagy 2 fokkal alacsonyabb a két magnál nálad viszont 16-18 fokkal.
Alapjáraton neked az nagyon magas főleg ha azt nézem, hogy a tied egy 45nm-es az enyémnél kisebb fogyasztású proci és a hűtőd is fullon megy.
Majd én is megnézem ha lesz időm 3200MHz-en és 1800-as fordulaton.
Új hozzászólás Aktív témák
- Könyvajánló
- Tesla topik
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- „Ezt a sorozatot emberek készítették!”
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Delta Force (2024)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Diszkrét és olcsó kasztni érdekel-e? Ingyen MPL-el? Persze itt egy Kolink Nimbus Midi Házikó
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Chieftec CTG-450-80P 450W teljesítményű, 80+ minősítésű ATX tápegység
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1200W 80 PLUS Titanium Tápegység!
- Eladó 120-140mm ventillátorok - több féle, több db
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyébként nem tévedtem utánanéztem és a 4200-eseknek tényleg szar a szenzora.
pont ezt néztem... majd holnap megint újra pasztázom... Egyenlőre stabil és az már jó jel és amíg nem fűti be a szobát nem zavar de azért jobb lenne kevesebb is.

!