Új hozzászólás Aktív témák
-
elfelejtette
veterán
Igazad van, pontosítok.
A Giga lapok már csak PWM-es ventiket szabályoznak az újabb biosokkal. A régebbi biosokban a PC health status/ smart fan control mode menüpontnál a
Disable - nem szabályoz
PWM - 4 tűs szabályzás
Voltage - 3 tűs szabályzás
Auto - auto módok közzül lehetett választani.
A újabbakban és E-sekben csak az ENABLED ill. DISABLED beállítás lehetséges. Ezért írtam, hogy nem szabályozza. Giga kivette a lapjaiból a szabályozást, mondván, hogy némely hűtőkkel sérülhetnek a hardverek. Mondjuk elég kamuszagú, mert 1szerűbb lett volna odaírni, mit ne használjon az ember, de attól még nem lesz szabályozás.
Üdv. -
volvoguy
addikt
mert az már 7k, és még az sem pwm-es, ha még azon is csaerélnem kell hűtőt mert elreped, vagy a hangja miatt, akkor az mennyibe fog fájni nekem, főleg mivel vidéken élek, és itt egyik boltban sem kapni proci hűtő ventilátort...ha lehetne kapni, már rég nem ezen agyalnék, akkor megtenné a hyper tx2 is, plussz egy venticsere
-
volvoguy
addikt
jólvanna
- értem én...most jön a lényeg...tehát..van ugye a tx2, ami amd-s és inteles lapra jó egyaránt, DE! nem pwm-es, sokak szerint hangos, és hajlamos a venti repedésre (valszeg rossz minőségű műanyag+erős terhelés az oka)
DE!, mi a helyzet iylen téren a sima TX-el? az is hajlamos a ventirepedésre? vagy mivel azokat korábban gyártátták, még rakta bele anyagot rendesen, ráadásul a pwm miatt sem pörög mindig maxon a venti, tehát hoszabb az élettartama...?
-
Rivaul
addikt
Esetleg valami progi amivel le tudnám venni? Próbáltam jópár programot de az alaplapnál minden csődötmond. Egyszerüen nem ismerik fel hogy mi is ez és nem jeleznek semmitse nemhogy még állítást is engednének. Everest+sandra is ezzel küzködik... Az alaplapomnál csak ismeretlent ír és off.
Asus M3A........ valami tipp? -
Kaics
aktív tag
Akkor ezt jól félreértettem.
Annak viszont örülök, hogy szerinted is nagyon jó az ár/érték arány. Azért szeretnék ilyet, mert fontos a hangtalan működés. Húzni nem akarom a prockót.
Akadt még egy olyan problémám, hogy a tápom 24-es csatlakozója nem elég hosszú. Ha fel akarom rakni a hyper TX-et, akkor kellene valami hosszabbító. 24/24-es hosszabbítóról még nem hallottam, pedig más megoldást nem nagyon tudok elképzelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged