- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
volvoguy
addikt
üdv. msot látom csak, hogy van már Cooler Master Hyper TX3...és PWM-es....ami nekem fontos...árban meg oclsóbb is mint a sokat vitatott TX2....így már csak 3 kérdésem van
1. mennyire hangos?
2. az előd legendásan bóvli, könnyen törő ventijétől erősebb-e?
4.van-e oylan jó, mint a TX2?azt már msot látni rajta, hogy elég masszív a cucc, és a formaterv is egyszerűsödött, am isztem jó...
-
volvoguy
addikt
mert az már 7k, és még az sem pwm-es, ha még azon is csaerélnem kell hűtőt mert elreped, vagy a hangja miatt, akkor az mennyibe fog fájni nekem, főleg mivel vidéken élek, és itt egyik boltban sem kapni proci hűtő ventilátort...ha lehetne kapni, már rég nem ezen agyalnék, akkor megtenné a hyper tx2 is, plussz egy venticsere
-
volvoguy
addikt
nekem mindenképpen pwm-es kell...tehát én játék előtt nem fogok potméterrel baszakodni, meg kilépni biosba, és ott nyomkodni össze vissza, hamár hűtő, akkor oylan leygen, ami saját maga vezérli a ventit, ha kell pörög, hanem akkor meg nem...és ezért lenen jó a sima tx, mert az pwm-es, csak kérdés, hogy a ventije szar-e annak is, vagy csak a tx2-nek...
-
volvoguy
addikt
jólvanna
- értem én...most jön a lényeg...tehát..van ugye a tx2, ami amd-s és inteles lapra jó egyaránt, DE! nem pwm-es, sokak szerint hangos, és hajlamos a venti repedésre (valszeg rossz minőségű műanyag+erős terhelés az oka)
DE!, mi a helyzet iylen téren a sima TX-el? az is hajlamos a ventirepedésre? vagy mivel azokat korábban gyártátták, még rakta bele anyagot rendesen, ráadásul a pwm miatt sem pörög mindig maxon a venti, tehát hoszabb az élettartama...?
-
volvoguy
addikt
üdv. aki még látogatja a topikot, attól kérdezném, hogy a HyperTX 2 és a sima Hyper TX között mi a különbség? egyáltalán van? eltérnek egymástól, vagy csak kiadták az első verziót újra, és a nevébe nyomtak egy 2-est?
-
volvoguy
addikt
a hyper tx2-nek mivel lehet szabályozni a venti fordulatszánmát? potméterrel, vagy biosból freki állítással?
-
volvoguy
addikt
és ennél hanincs pwm hogyan lehet szabályozni, hogy mikor mennyit pörögjön?
-
volvoguy
addikt
és mi a helyzet a venti repedésekkel? mert habár még nem fogtam kézben ilyen "eszközt", de már a képek alapján kitűnt, hogy a rpopeller, mégha tényleg jól is néz ki, de nagyon vékonyka silány műanyagból van......persze lehet mondani hogy visszaviszem gariba...na de ha az is ugyaniylen szar lesz...amire nagy az esély....ráadásul mivel nem pwm-es a cucc, és maxon pörög állandóan, ezért az "anyagfáradás" esélye még nagyobb, ami fokozza a törés esélyét....
-
volvoguy
addikt
mennyit számít az, hogy a TX2 a Freezer 64Pro-val szemben nem PWM-es..(azért Freezer-t hoztam fel példának, mert a kettő nagyjából egy kategória, és közöttük vacicálok)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Microsoft Excel topic
- Milyen házat vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest