- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anubis_9
addikt
TA-861-es Asus házam van. Semmilyen hűzventi nincs benne.
[link]
Zaj... Hát igen. Kényes kérdés. Eddig mindenki azt mondtad, hogy max fordulaton semmilyen hangja nincs. Ezen felbuzdulva kikapcsoltam a Q-fan-t és úgy indítottam maximális 1900-as fordulaton a gépet. De azzal a lendülettlel már léptem is vissza a BIOS-ba, hogy újra engedélyezzem a Q-fan-t. Szerintem kicsit nagy hangja van úgy, legalábbis nagyobb mint vártam.(bár talán csak én vagyok túl vájtfülű) Q-fan performance-szal 1400-1500-at pörög ha nincs annyira terhelve, így alig hallható. És hűt is. Így tökéletes.
[Szerkesztve] -
Speed®
titán
Nem a hűtőre írtam..az teljesen rendben van.
Arra írtam, amit először beírtam, majd később kitöröltem. Tivi ismételten bámulatosan tartalmas hsz.eire reagáltam, de aztán rájöttem, hogy nem kell ban miatta..
hagyjuk..
Tivi32 Sok mindent nem értesz, pedig már el lett magyarázva párszor..
A hyperTX árában ma a legjobb hűtő amit lehet venni, egy U8-120 után is bőven elegendő hűtési teljesítménnyel bír. Persze passzívan ez nem visz el egy húzott procit
[Szerkesztve] -
(Bundás)
addikt
Pf, hát erre nem lehet okosat mondani.
A ventilátora nem szívja ki a meleget, mivel a hűtőre van szerelve, legfeljebb hátraköpi és ha van rés kiszáll a levegő hátul, vagy fel a tápba.
Kéményhatást így nem nem tudsz elérni, maximum ha a ventilátorát a ház hátuljára szereled, ekkor ''passzívan'' menne a hűtésed, csak megfelelő mennyiségű levegő beáramlását, helyét is biztosítani kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Építő/felújító topik
- Milyen routert?
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- NBA és kosárlabda topic
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Kés topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- MSI CYBORG 15 A13V
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest