Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Nem lesz Xiaomi 16
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
#TOTTI
őstag
Nem tudom én nem nagyon teszek rá ventit lehuzva megy passzivan.. és ha tuninglok akkor is csak 1250en pörgetem max...
Hát ha NEM EP35 ös giga lapod van akkor tudsz állitani... 3 tüs csatlakozokra igy TX2re is ventiszabályzást ami a felvett feszültség alapján szabályoz.. ez a VOLTAGE beállitás a PC Healt Status ban.. a BIOSban.. valamint... ha 4tüs PWM es ventid van pl régi TX akkor ugy tudod szabályozni h VOLTAGE helyett PWMre állitod de sajnos nem tudom idézni mit is...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- NZXT C850 Tápkábelek ??? INGYEN FOXPOST
- NZXT Kraken Elite 360 RGB White + Lian Li UNI Fan SL Infinity ARGB 3-pack - Alza garancia
- Enermax Liqmax III ARGB 360 (3/2 ventis) INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG STRIX 850W 80 PLUS Gold moduláris tápegység 3 év garanciával
- ASUS ROG Ryujin III 360 ARGB (Micro hibás) INGYEN FOXPOST
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3279, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest