Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2025: Okosgyűrűt és akciókamerát hoz Vegasba a Dreame
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PartyShan
aktív tag
Hali!
Nekem is ilyen hűtőm van, már egy ideje. Most az új gépembe van beszerelve ami Inteles. ezelőtt AMD volt. Én úgy vettem észre hogy az AMD-s gépben hangosabb a hűtő. A régi konfigban nem szorította le annyira a hűtőt a felfogató rendszer mint az újban, ezért gondolom ahogy pörgött a venti jobban berezonált. Lehet hogy másnál isez a gond akinek rezonál és amd-s gépe van.Viszont az új alaplapra mire feltettem megszenvedtem nagyon. Nekem is meghajlítja elég rendesen de meg sem moccan, ja és a 4-ből csak három kis pöcköt tudtam bedugni rendesen mivel a 4diket már nem volt erőm.
Én is tervezem hogy lecserélem a gyári ventit de nem osk helyen kapni már Ac 92mm PWm-es ventit. Majd még tts-nek írok hátha van vagy lesz még neki. esetleg más PWM ventit nem tudtok ajánlani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Hydro Series, H115i RGB PLATINUM, 280mm Radiator, Dual 140mm PWM fans, Liquid CPU Cooler
- Cooler Master HAF XM 922 GAMER ház
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- Chieftec CFT-620-12S 620W ATX tápegység -- JANUÁR 12.-IG JEGELVE
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Beats Solo 4 vezeték nélküli fejhallgató, bontatlan.
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest