Hirdetés
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
PartyShan
aktív tag
Hali!
Nekem is ilyen hűtőm van, már egy ideje. Most az új gépembe van beszerelve ami Inteles. ezelőtt AMD volt. Én úgy vettem észre hogy az AMD-s gépben hangosabb a hűtő. A régi konfigban nem szorította le annyira a hűtőt a felfogató rendszer mint az újban, ezért gondolom ahogy pörgött a venti jobban berezonált. Lehet hogy másnál isez a gond akinek rezonál és amd-s gépe van.Viszont az új alaplapra mire feltettem megszenvedtem nagyon. Nekem is meghajlítja elég rendesen de meg sem moccan, ja és a 4-ből csak három kis pöcköt tudtam bedugni rendesen mivel a 4diket már nem volt erőm.
Én is tervezem hogy lecserélem a gyári ventit de nem osk helyen kapni már Ac 92mm PWm-es ventit. Majd még tts-nek írok hátha van vagy lesz még neki. esetleg más PWM ventit nem tudtok ajánlani? -
PartyShan
aktív tag
Sziasztok!
Én is vettem egy TX2-t és meg kell hogy mondjam abszolút nem vagyok vele megelégedve.
3800+ X2 procim van és alapon 32-36 fok szokott lenni TX2-vel terhelve orthos-szal (30perc)
felment 52fokra. Lehet én vártam túl sokat a hűtőtől de nekem nem érte meg, mivel a gyári AMD hűtőm is pontosan ugyanezeket az eredményeket hozta. Sőőőt Idle-ben még alacsonyabb is volt. Ráadásul még hangos is hűtő szal nekem nem jött be.Bár mondom lehet én vártam tőle túl sokat,de sztem ha agyári amd-m is tudja ezt akkor illene a TX-nek legaláb5 fokkal alámenni azoknak az értékeknek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- Óvodások homokozója
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő