Hirdetés
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
Szerintem akkor Titan hűtő lesz... De nézd meg a cooler-tesztet, abban van kép róla. (Még talán ősszel volt...?)
-
BadGe
aktív tag
Nem tudom sajnos, hogy mi a hűtő márkája, eddig is csak leírást tudtam adni róla.
''kör alapú, belül üreges, a bordák a hűtő szélén helyezkednek el és felfelé tartanak. Aztán ez a körkörös bordasor enyhén meg van csavarva. A 2 db ventillátor pedig a bordák belsejében helyezkedik el. egyik alul, a másik :) ???? felül.''
szóval ilyen és 6000-6500 rpm (az egyikről már le is szakadt a sebességmérő vezeték)
Ge. -
andorpapa
őstag
A legtöbb cég azt ajánlja, hogy a 6800 rpm fölötti ventikhez használjad a mellé kapott átalakítót. Ennek hátránya, hogy a fordulatszámmérőt is kiiktatja.
Viszont a Coolink hűtőit már alapba tápra csatlakozónak készítik, de a fordulatszámmérő (sárga) kábelt meghagyják, így mérhető a sebesség. Egy kis átalakítással bárki megcsinálhatja ezt.
Viszont tényleg érdemes tápról üzemeltetni. Ezt a személyes tapasztalataimra alapozom, ugyanis az eddigi alaplapok esetében mindig jobban ingadozott a sebesség, mintha közvetlenül tápra kötöttem volna. -
biker
nagyúr
meg van határozva a max. áram terhelés az alaplapra. általában 400-750mA. ha ezt túlléped, akkor a tápáramkörtől elköszönhetsz.
általában viszont a 120x120-as ventinél kisebbel nem lehet túlterhelni egy mai alaplapot. a régebbiek(400mA-es,vagy alatta) már egy 80x80-as 5000rpm feletti venti is ütheti. -
BadGe
aktív tag
A nagyteljesítményű cooler-ek táplálásáról hallottam ma valamit egy szakboltban, miszerint nem szabad, vagy nem illik az alaplapról hajtani őket. Nekem a hűtőmön (inkább -ben) 2 7000rpm-es prop van, mind a kettő az alaplaról kap tápot, egyben ezen keresztül történik a fordulatszám mérés).
Kérdés: okozhat ez bármi alaplap közeli problémát, misztikus fagyások és blue screen-ek kiséretében?
Ge
Aktív témák
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen routert?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- OTP Bank topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gumi és felni topik
- Tőzsde és gazdaság
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest