- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
ja nem, az A64-ek klubjába irogatok
-
rétisün
veterán
válasz
wassermann #50 üzenetére
értem
amugy oda is irogatok...
-
rétisün
veterán
válasz
wassermann #48 üzenetére
majdnem... nálam emelt feszültséggel, tuningolva is műxik a c'n'q.
-
rétisün
veterán
én ezt a max szorzó beállitást nem igy tapasztaltam, de mivel nem egyforma alaplapunk van, lehet egész egyszerüen azért viselkedenk máshogy. egyébként mivel a lapom nem igazán komálja 250 feletti fsb-t, marad a 10x szorzó, amivel megy a c'n'q, szorzóállitással nem vesződöm tovább
-
rétisün
veterán
ezt nem tudom, szerintem attól függ, egyáltalán lehet-e változtatni az adott proci szorzóját.
''Ha engedélyezem a BIOS-ban a CnQ-t és 9x-re rakom a szorzót, akkor is 10x-en (max-on) indul a gép'' ha 9x-re van visszavéve, akkor 9x-en indul. esetleg a profiloknál nem állitottad be, hogy max 9x-es legyen, azért lesz mégis 10x, annak ellenée, hogy a biosban 9x-t állitottál. -
rétisün
veterán
[link]
ez arra jó, hogy ha a gyárinál kisebb szorzóval tuningolsz (pl mert igy jobban ki tudod hajtani a ramjaidat) akkor is müködik a c'n'q. kipróbáltam, nálam működött, csak mivel a lapom nem igazán birja a 250 feletti fsb-t, nem erőltettem a dolgot, inkább menjen 10x250-en a proci, 500-as ramokkal igy is mehet szinkronban -
rétisün
veterán
eddig nem esett szó az RMclock nevű progiról. ezzel megvalósitható tuning+c'n'q abban az esetben is, ha el van állitva szorzó, mivel alapesetben ilyenkor nem müködik a c'n'q.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Gombászkönyvek egyben
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest