Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Kisebb lett a Honor MagicPad3 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
Új hozzászólás Aktív témák
-
incubus96
csendes tag
Sziasztok, az lenne a kérdésem hogy hol tudom kikapcsolni, gépelés közben ne rezegjen? Lehet figyelmetlen vagyok de sehol nem találom.

-
ada79
csendes tag
Sziasztok!
A hibajelenség: időközönként (valamikor napokig semmi, valamikor 10 percenként) leválasztja az SD kártyát automatikusan... Ez mitől lehet? Elég bosszantó, főleg ha a kártyán lévő adatokat használom éppen (pl. iGO)köszi a válaszokat
-
Atomizer
tag
Sziasztok!
Úgy döntöttem beruházok bluetooth-os audio adapterre, ami hasonló egy headsethez, csak fülhallgató helyett sima line out jackkel rendelkezik. Elsősorban kocsiba szántam, ott van line-in csatlakozóm, viszont a fejegységem nem tudja a BT-t.
Namármost, azt tapasztalom, hogy borzasztó gyenge a minősége az átjátszott zenének. Először arra gondoltam, hogy a BT adapterem minősége nem fain, úgyhogy beruháztam egy kicsit drágábbra. Ez is ugyanolyan kritikán aluli. Ekkor hoztam egy másik telefont, és láss csodát, mindkét BT egység korrekt minőségben szól.
Nem vagyok tisztában a BT szabványokkal, és azok minőségével, de létezhet az, hogy a Concorde jobban tömöríti az audio jelet bluetooth-on keresztül, mint kellene? A zenelejátszó szoftverek esetleges állítgatásán már túl vagyok, nem ott a gond. Tipikus tömörítési minőségveszteség hallható. A BT vevőm Bluetooth 3.0-át tud, nem tudom a CC milyen. -
Ricsi1967
csendes tag
Sziasztok!
Hátha valakit érdekel! Van egy eladó cc5700-em. Számla, doboz, tartozékok, + fólia (bontatlan) és van még rá 6 hónap garancia. Nekem nagyon bevált, nem volt vele semmi gondom. A 2013. novemberi frissítés van rajta és 4.2.2 android. A váltás oka hogy nem tudom megszokni a méretét, ezért egy 5005 NFC-t szeretnék helyette. És hát nem mellesleg az beleférne a kihangosítómba is. Ára 55e. 703303955
-
sepsi0
őstag
válasz
üzenetére
Köszönöm a megerősítést. Ha jól éltermeztem. Nekem is, vagyis a nagyobbik fiamnak volt CC tabja, hát gond nem volt vele, igaz alap volt (Concorde one). Összetörött a kijelzője. Legjobban attól féltem, hogy meghal rajta az op és nem igazán találtam rá alternatív firmet. Nem foglalkozott vele senki.....
Majd az idő beigazolja magát. Technikailag kicsit többet ad a CC viszont több rá a panasz. -
törölt tag
Sajnos, amellett is vannak érvek, pedig nem kéne. Ahogy nézegettem, a notiled kb. az egyetlen, érdemleges pozitívuma. Minden egyéb szempontból a CC jobb kéne legyen. Akku, tárhely, stb. Ezen kívül a CC elmondása szerint egy komolyabb szaktudással és lehetőségekkel bíró háttérrel rendelkezik. Elvileg!! Ott csak egy-két komolyan hozzáértő felhasználó van, mégis több eredményt született, mint a CC konyhájában. Összességében sem látok olyan komoly (hardveres) problémákkal kapcsolatos panaszokat, mint az 5700 esetében. Lehet, hogy ez csak a mennyiségi különbségnek tudható be? Nekem egyik sincs, nem vagyok elfogult. Csak ez jött le, miután átolvastam mindkét készülék topikját és mindkét cég fórumát. Talán a CC -t kicsit jobban ismerem. Személyes véleményem, hogy nagyon gáz, ahogy az egészet kezelik. Szervizestől, fórumostól, webáruházastól. Teljesen hazavágják vele a renomét, pedig csak kis odafigyelés kellene.
-
kiskutya0
tag
Nem vergődtem rajta. Csak nem akartam elküldeni szervízbe. Amikor kikerült a rom, és nem sikerült feltenni, és levelezgetések után is hülyének néztek, beküldtem. 3hétig semmiről nem tudtam. Arra nem voltak képesek, hogy felhívjanak, mi van a készülékkel. Egy levelet, egy telefont sem engedtek el a 3hét alatt. Csak hív a futár, hogy hoz egy csomagot. Amúgy sok bajom nemvolt a készülékkel, de az otg funkció nagyon hiányzott. A mostani már nem ilyen. Random újraindulások. Neked szerencséd van, hogy szerencséd van. Mint írtam már, és azóta a véleményem nem változott, soha többé cc, és minden ismerősöm lebeszélek a cc termékek vásárlásárol.
-
sepsi0
őstag
Na na!
Ilyesmit szerettem volna, de nem így.....
Miattam, kérdéseim miatt nehogy má' ....
Köszönöm az őszinte válaszokat
Asszonynak megmutat két telefon.... melyik tetszik... WayteQ TALK 5H.....
Miért az? Ez nagyobb, több a rom,.... Azért mert az jobban tetszik....
Ennyi, el van döntve, ha nem jól választott, akkor az ő sara. Köszönöm mégegyszer
Amúgy én jártam így a Philipsel, FAN voltam... elég volt egy rossz termékük és soha többet...
Lehet nem egy termék miatt kéne itélnem, de hát ilyen vagyok.
Amúgy sajnos az ember kifoghat egy "rossz szériát" sajnos ma már ez benne van a pakliban!
Köszönöm fiúk!
-
schellj
tag
válasz
eladohardver
üzenetére
Kicsit a kenjem a hajamra rèsz indulatosnak tűnt, tudván jogy azèrt volt meló ezzel a teszttel.

Nem gondolom hogy ilyen tekintetben a másik gyártó jobb lenne. Sztem egykutya. -
schellj
tag
válasz
eladohardver
üzenetére
Nos. Èn a saját tapasztalataim alapján csináltam a tesztet. Körültekintően vásároltam ès jól jártam. Nektek nem volt szerencsètek ez sajmálatos. Ettől mèg nem kellene a torkomnak esni. Egyèbkènt kiskutya egy èvig vergődött hogy vigye e szervízbe a kèszülèket, egy èv nyavajgás után ahogy bevitte cserèltèk neki ha jól emlèkszem.
-
eladohardver
őstag
Tojok a tesztre, és hidd el nekem, ha a srác kifog egy ugyan olyan készüléket mint kiskutya meg én akkor ő is azt fogja mondani, hogy kend a hajadra a tesztedet.
GPS csak akkor működik amikor ő akarja... és olyankor meghülyül az aksi kijelzés.... Ami használhatatlanná teszi a készüléket.
Nem megy rá csak az az 1 istenverte rom, ami van hozzá.... A gyártónál meg csak pingpongoznak az emberrel, hogy nincs rá rom kérdezd meg a szoftverest...
Amikor meg bent jártam csak a félrebeszélés és magyarázgatás ment a szoftveres részéről, hogy miért nincs ota meg az anyámkínja, amire én k*vára nem voltam kíváncsi.... A szófosása végén pedig a pofámba röhögve mondja jószerivel, hogy ennyi idő alatt már össze szedte volna a dolgokat amik kellenek hozzá....
mailre faxra eddig 10 napja nem válaszolt senki semmilyen formában, megy a lapítás... készülék feb17-től szarvízben
-
sepsi0
őstag
válasz
eladohardver
üzenetére
Köszönöm a véleményt...

WayteQ TALK 5H és ezt megvennéd?
Igazából a két telefon között vacillálok, igaz belülről majdnem u.a.schellj
Még e Te teszteddel nem találkoztam... egy kis segítség?

Éjszakás vagyok és reggel hétig sok még az idő. Asszony viszont nemsokára születik, bár még van időm. Úgy gondoltam Kínából rendelek egy Lenovo P780-at, de nem igazán akarok ennyi bibit (a fa, fináncok,..) így maradok Magyarhonnál. -
schellj
tag
válasz
eladohardver
üzenetére
Ennyit az elfogultságról. Android fórumon csináltam tesztet a kèszülèkről. Nèzd meg próbáltam nem elfogult lenni.
-
sepsi0
őstag
Sziasztok!
Még új vagyok itt. Asszonynak nézek telefont és kettő közül kéne választani...
- Concorde Smartphone 5700
- WayteQ TALK 5H
Concorde, ami tetszik nagyobb aksi (2db)
WayteQ kevesebb rosszat olvasni róla, olcsóbb
Tudom elfogultak lehettek
, de a kettő közül melyiket válasszam?
Köszönöm!
-
mercurytopaz
aktív tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Miért ?
-
schellj
tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Aszonták concordèk, hogy nincs èrtelme feltenni a legújabb romot, mert hamarosan jőn a kit-kat. Pontosabbat nem tudok.
-
tomee007007
addikt
válasz
umbibumbi1
üzenetére
nagyon meglepődnék ha lenne

-
umbibumbi1
tag
sziasztok.arról van vmi hír mikor lesz kit-kat?
-
tomee007007
addikt
válasz
mercurytopaz
üzenetére
egyikben sincs
-
mercurytopaz
aktív tag
És még egy kérdés, az állapotjelző led lehet, hogy az enyémben nincs, vagy csak nem tudom bekapcsolni ?
-
schellj
tag
válasz
mercurytopaz
üzenetére
8mp 13ra interpolált szerintünk. Mindenfèle info ès tesztprogi szerint 12.5 mp.
-
mercurytopaz
aktív tag
Sziasztok.
Azt szeretném kérdezni, most vettem egy 5700-at, és ez a 13-mp-es kamera most hogy van ?
Ebbe ennyi van, vagy interpolált ? -
schellj
tag
válasz
eladohardver
üzenetére
Mmmmmm........No.
-
eladohardver
őstag
Urak! Netán valaki meg tudná mondani, hogy működik e a Navigon Europe navigáció a legújabb 4.2.2 verziójú rommal?
nekem a gyári 05.14 dátummal rendelkező rom-al rendelkező készülékemmel ott megáll, hogy regisztráció ellenőrzése, a fizetőssel, és az ingyenessel szintén.
-
Police72
csendes tag
Elmondom srácok nekem mi volt még mikot megvolt. Vodafone sim. Belerakom, sehol mobilnet. Állítgatom, semmi. Mondom felnézek a voda honlapjára. Találtam is egxy mobilnet beállítás letöltéses menüt.
Persze, hogy nem találtam a listában, mivel hulladék, csak a tabletekhez.
Na mondom ez egy Note 2 másolat, letöltöm a beállításait. Azonnal volt kapcsolat Note2 konfiggal. -
kiskutya0
tag
Viszont nekem ez az új készülék 11. havi rommal gagyinak tünik. Random újraindulások vannak, lomhának tünik az előzőhöz képest. Már 3x raktam rá a romot. Egyszer amiatt, mert csak úgy fogta, és újraindult, de a képernyőfeloldásig már nem jutottam el, ismét újraindult. Cwm-ben minden töröl, kártya ki, de ugyan az. Addig, amíg újra nem raktam a romot.
-
törölt tag
A procit igen, de ha nincs API a GPU frekvenciára, akkor nincs miből kiolvassa. Ezért gondoltam, hogy az Android megkerülésével, közvetlenül a kerneltől kéne megkérdezni. A Rockchip esetében a dmesg tartalmazza a CPU és GPU frekvenciafokozatokat. Ez statikus adat, nincs olyan, hogy az egyik alkalmazás így értelmezi, a másik meg úgy. Azt tudjuk, hogy a T -s verzió több fokozatot használ, mint az 1,2 -es és 286 helyett, 384Mhz -en dolgoztatja a GPU -t. Ha egy régebbi és egy újabb készülék dmesg -je között eltérés van ezeknél az értékeknél, akkor biztos, hogy az új CC5700 -asnak más a motorja.
-
törölt tag
válasz
kiskutya0
üzenetére
Nem nagyon ismerem ezeket a benchmark programokat, de kicsit gugliztam és kiderült, hogy erre nincs Android API. Talán a kerneltől meg lehetne kérdezni. Rendszerfelállás után, Android Terminal Emulator -ban:
su
enter
dmesg >/mnt/sdcard/dmesg.txt
enter
Ha létezik ez az útvonal (fene se tudja a kínai sdkártya kezelés rejtelmeit), akkor oda kimenti a rendszerindulás logját. Szerencsés esetben abban benne lesz az infó. -
kiskutya0
tag
Mint írtam, a factory módban a BB Chip: MT6589, az MS Board: ...89t végű.
Az Antutu Benchmark: CPU Model: MT6589T, Cores: 4, Frequency: 497,25~1512,0 MHz
Az Antutu tester: CPU model: ARMv7 Processor rev 2 (v7l), Frequency: 2439,94, Manufacturers: MT6589T
Az Antutu CPU Master: 492,25 ~ 1512 MHz
A CPU-Z: Clock speed: 497 - 1,21 GHz (de 1512 MHz-en dolgozik)
A CPU Spy: 1209 MHz-t mutat max
A CPU Identifier: CPU type: Mediatek MT6589 x4 1,209 GHz és max 1209 MHz-t mutat.
-
törölt tag
Hmmm... Érdekes fejlemény. Nem felejtett el valamit közölni a CC (már megint)? Az előbb néztem a specifikációt, abban még 6589, 1,2Ghz szerepel. Ebben csak az a gáz, hogy én biztosra veszem, hogy a T -hez más kernel kell, mivel más a GPU órajel és a CPU frekvencialépcsői is. Szóval a jelenlegi leírások alapján és a letölthető hozzávalókkal az új telós user, otthoni frissítésnél, visszaállításnál az 1,2 -es kernelét próbálja ráerőszakolni a T -s vasra. Háááát...
Fordítva viszont érdekes lenne a szitu. Egy XDA -s topikban azt taglalták, hogy ez nem új SOC, valójában 1,7Ghz a plafon. Ez azt jelenti, hogy tulképp nem a T verzió van húzva, hanem az 1,2 -es van korlátozva. -
schellj
tag
válasz
eladohardver
üzenetére
Most nèztem az enyèmben is t proci van 1,5ghz-en.
-
Rick4
félisten
Érdekes, húgom délután utánajárt, mi van a t-mobile-os simmel, kavarás van, mert ez egy domino web quick sim, de a t szerint nem volt használva, és deaktiválták, ha rátöltö 2200-at, akkor kap 1 GB netet. Innentől persze esélytelen volt 3G jelet látni a térerő ikon mellett. Elmentem a MM-ba, ott volt a polcon 1490Ft-ért egy domino web quick sim, egyik előnye volt, hogy ez már a microsim kivitel, tehát azt töröm ki ami nekem kell, másik pedig, hogy 365 napig aktív, harmadik pedig, hogy aktiválás után kap 1GB netet, amit 60 nap alatt használhat el. Vagyis a lehető legjobban járt, aktiváltuk, restart, és megjelent a 3G ikon, ennyi volt a bibi. Az apn már be volt állítva, így nem tudni, a rendszer letölti-e a beállításokat, vagy mi írtuk be jól kézzel, menni megy, szépen dolgozik..
A teló különlegessége az, hogy a gyári specifikációtól eltérő proci van benne, írja az antutu is, 3x is megnéztem, T-s proci van benne, azaz 1.5GHz-en futkorászik.

-
Rick4
félisten
válasz
eladohardver
üzenetére
T oldaláról lenéztem, átírtam, újat csináltam. Semmi.. Persze benne van, hogy én rontom el, de azért van már 3 év gyakorlatom, ilyen olyan romolgatás, meg minden. És ez kifog rajtam...

-
Rick4
félisten
Srácok!
Ez a 3G beállítás csak nem megy, akárhogy álligatom, nincs 3G, nincs net, meg se jelenik a kis ikon a téterőjelzőnél. -
törölt tag
Tud valaki olyan tulajról, aki a CC -vel frissíttette a 4GB -os 5700 -ast és a sajátját kapta vissza, nem egy új, 8GB -ost?
-
schellj
tag
válasz
eladohardver
üzenetére
Cruzit küldtem privit.
-
eladohardver
őstag
2 embernek volt olyan problémája, hogy nem lehetett fel telepíteni a frissebb rom-ot amit a gyártó honlapján vagy fórumban fel leltünk... az egyik én voltam a másiknak cserélték a készülékét, enyém most van szervízben.
Illetve aksi töltöttség kijelzése folyton meghülyült... munkahelyen is, úgyhogy muszály volt vissza vigyem....
Amúgy ha keresünk mindenben lehet hibát találni...

én ennek ellenére meg vagyok vele elégedve.
-
Cruzit
csendes tag
Sziasztok!
Most akarok én is új telefont venni, és ezzel szemezgetek!
Ahogy olvasgattam már sokatoknak megvan egy ideje, és kérni szeretnék egy rövid összefoglalót, hogy megéri megvenni, vagy nem? Ebben nem a kamerájára gondolok
, hanem akad / van-e valami baja pár hónap után / van-e valamilyen nagy hibája, ami miatt nem lenne érdemes megvenni? Ha valaki ebben segítene, annak örök hála 
-
törölt tag
A Samu TV -ket ne is említsd! Beszállító voltam az egyik hazai gyárban. A koreai főnökségnek semmi sem számít, csak az ütemterv. Volt, hogy már gyárilag sem lett beszerelve alkatrész, mert nem érkezett meg időben. De az sem számított, hogy ha selejtes volt a beszerelt alkatrész. Amelyik TV -t visszaviszi a vásárló, azt úgyis kicserélik. Érdekes, hogy a Samsung TV -kben azokkal az alkatrészekkel sosem volt gond, amikre az volt írva, hogy Panasonic. Ez nem vásárlói, hanem Samu -gyári tapasztalat.
-
Rick4
félisten
válasz
üzenetére
Mondjuk erről annyit, hogy a Samsung 300K-s ledes tévéknél volt egy olyan széria, amelyiknél minden kijelző nagyon rövid idő alatt meghibásodott. Mire észrevették, van 10000 tévé kiment a forgalomba... Ugye a világ egyik legnagyobb elektronikai vállalatáról, és 300K+ árú tévékről beszélünk..
-
törölt tag
Nem 5700 -val kapcsolatban, hanem általánosságban nekem az a tapasztalatom, hogy sajnos, nem hibás darabok, hanem hibás szériák szoktak lenni. Mondjuk a "ragasztógép" meghibásodik és rosszul adagol. Mire észreveszik és korrigálják a hibát, addig a rendszer kisz@rt X db telót. Bár működnek, de rosszul van ragasztva az előlap. Normális helyen ezek nem kerülhetnének forgalomba. De a kínai gyárak nem a minőségorientált módszerekről híresek. AS szabvány szerint dolgoznak (AS = Ahogy Sikerül). Ez nem csak CC -s probléma, hanem általános. Tudom, hogy a CC küzd ez ellen és próbálja rábírni a gyárat a minőség betartására. Én úgy látom, hogy a kínaiak egyszerűen lesz@rják. Nekik ez nem az a mennyiség, aminél komolyan vennék a megrendelő elvárásait.
-
riki
senior tag
válasz
Police72
üzenetére
Sajnálom,hogy így jártál.

Azért nem mind ilyen. Nálunk kettő cc5700 8gb -os teló müködik ,igencsak mostoha körülmények között és semmi bajuk. Sz@rt fogtál ki ennyi.Én is jártam már így más termékel pld, phillips cd író 3 szor cserélték mire visszakaptam a lóvét Tudom ez téged nem vígasztal . -
Police72
csendes tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Olvasd el a fenti hsz-emet és rájössz.

-
Police72
csendes tag
Sziasztok.
Egy történetet szeretnék veletek megosztani, mindezzel kiben-kiben vegyes érzelmeket kiváltva, elgondolkoztatva stb stb.
Eléggé tipikus a sztori, ha illetékesek olvassák akik érintkeztek velem/kapcsolatba léptek velem az ügyek intézése során biztosan levágják minden bizonnyal, hogy ki vagyok.Sztori a következő:
Régóta terveztem a sima S40-esem lecserélését okostelefonra, de úgy voltam vele, hogy minek. Az árakkal sem voltam még megelégedve, viszont ha már venni akartam, akkor mindenféleképpen olyat akartam, ami nagy, illik az életvitelemhez és bika, de mégis megfizethető.
Sajnos már az üzleti dolgok miatt megkerülhetetlenné vált számomra az okostelefon megléte, gy rászántam magam a vásárlásra. Mindenféleképpen valamilyen Galaxyt szerettem volna, ugyanis régen irtózatosan lenyűgözött a Galaxy S2 és azóta is számomra még az az etalon.
Na hát amikor szabad időm volt felkerekedtem és nézegettem a specifikciókat, tanulgattam az android rendszert, a későbbi moddolásokat stb stb, hogy már ha meglesz a telefonom legyen egy stock tudásom, meg rálátásom és tudjak mit kezdeni vele.
De egyszer csak rábukkantam a Nagy Piros üzletben, legyen ez MM, a Galaxy Note mellett egy "Android" (később Concorde) hátlapos Konkord Ötezerhéccázasra. Hát nézegettem nézegettem, de csak nem egy Note II... Vágytam a Note II-re mint a szemét, de kurvára sajnáltam érte 110.000-et. Mondom Jézusom, az egy Notebook ára..... Ja..... Nem véletlen.Már már szarrá néztem azt a pár youtube-os magyar tesztet, ami fent van a készülékről mire azt mondtam na jól van Konkord, csak teccel, nincs ceruza, de kellesz. Végig nyálaztam a mobilaréna fórumot, na mondom, ha nicns gebasz a telefonnal megveszem. Látom a sok hozzászólást, az OTG problémát stb. Jól van mondom, ha még csak OTG a baja, akkor leszarom, majd jön egy öntelepíthető frissítés. (Ahan....)
Na jól van. Betakarodtam gyors a MMba, mondom aggyatok olyat hetvenezerért!
Adták is. Kiszedtük, kibontottuk, fasza volt, ment, na gyorsan öcsém papírozzad, rohanok a kasszához, mert mennem kell melózni is. Fasza minden, teflon kifizet, parkolóban még vakarásztam 5 percig mire.............. Lapozza magát a teflon. Na hát élelmes gyerek vagyok mondom HÁ-HÁ! ez biztos a gesture sensing, a kis Samsung másolat! Na de hol volt a szenzor előtt a kezem?! - Na ez az. Másfélperces piros lámpánál csak vakargatom és mindig gondolt egyet és BRRRRRR turbógyorsasággal lapozgatta magát oldalra. Mondom: NE NE NE NEEEEE! Mindegy nincs idő, megyünk munkába.
Bementem munkába, nézem, vakargatom, nem csinálja... Akkor már benne volt zsebemben előtte a teflon. Bemegyek, mindenki megjegyzi: "Azta a qrva, mekkora vakolókanál!" stb, dagadt is a mellem. Na de jobban érdekelt a probléma. 10 perccel a dicséretekre máris mondtam: Jaja, qrva jó, csak holnap kocoghatok vissza a MMba kicserélni, mert már sz@r.Ugyanis, konstatáltam, hogy a (később színrelépő) "szerelési résnél" mozog a teflonban a kijelző. de úgy mindenestől. Lenyomtam és így szabályosan felemelkedett ilyen ragasztó eltépődés hang kíséretében! RAGASZTÓ!!!!! Mint mikor leszedsz valamiről egy vastagabb szig'szalagot. Szóval kajakra ezután megfogtam a kijelzőt, így a kis körmöm hegyi'vel benyúltam a jobb felsősarokba a réshez és így kikaptam a kijelzőt, és megtekintettem a hátulját meg az alaplap elejét, vagy azt amit. Na visszaraktam. Másnap reggel MM, Vevőszolgi, "Helló, ez nem jó!", "Tegnap vetted? Akkor eladóhoz.". Szóval megyek Egér úrhoz, nézi forgatja, ltja, hogy lapozza magát, ha meg megnyomtad a jobb felső sarkát csak úgy pörgette! de nem a gesture szenzort basztatta, mert direkt kikapcsoltam, hanem a panel érintgette magát.
Na monddom bűzlik ez fehér volt, kékre cserélném légyszves! Kivettük a kéket. Totál más szoftver volt rajta és a dobozán az volt, hogy: White 8gb. Ümmm.... az a nem gyenge.
Heló! helló! Nem jau. Mondom White, oszt közbe meg Grey, meg nézd meg a fehérhez képest ezen milyen rendszer van! Valami butább volt, de nem gyengén..... Na már csak egy készülék maradt egy másik white. Na mondom hadd jöjjön, hadd nézzem. Bakapcsolom, megy. nyomogatom a kijelzőt, nem lapozza magát, de hmm hmmm, egy nagyon minimális mozgás van, de hátha természetes adjunk neki még egy esélyt.... Jó. Elhoztam. Telt az idő. .. másfél hónap. Nehéz nap után este leültem Soul Caliburozni, egyszer csak nem tudok ütni Siegfrieddel, meg villog a Pause menü, meg midnen marhaságot elkezdett nyomni magától, emg nem csinálta amit nyomtam (mert épp máshol volt lefoglalva a kijelző).
Na mondom ne. Levágtam mi van. Másnap MM. Mondom másfél hónap eltelt, de első csere alapján ugyanilyen hibával kereskedelmi gesztusban, csak visszaveszik és KP lesz a vége, és megveszem máshol a Konkordot (Pffff hehehehehehe). e-en, nem jó. Letelt a 3 nap, és még egy ésszerű idő sinc amennyin belül elválalná a MM, küldjem szervizbe. Hajajj. Láttam hosszú lesz, szerencse, hogy szabadnap.Mondom a hölgynek, hogy akkor diktálom, meg én is kérek egy papírt meg egy tollat és írom a sajátomat is. 10 perce már diktálok neki, plusz írom a személyes levelem a Konki szervíznek, mire bejelenti a csaj "Csak 300 karakter tudok beírni...", jó levegő lenyel, retusáld le Babám a többit meg majd leírom kézzel nekik úgyis.
Kész lett a jelentés, benyújtottam az igényem, gyári reset vissza, gesture sensing direkt kikapcsol, érintési pontok mutatása bekapcsol, részletes leírás, hogy hogyan hívhatják elő a hibát "MEG KE' NYOMNI A JOBB FELSŐ SAROKBAN A PANELT FINOMAN!!!!!!", vagy "HAGGYÁTOK AZ ASZTALON MAGÁBAN FÉL PERCIG!" stb. Nem vagyok mr kezdő palacsnta, meg amgy is volt egy rossz emgérzésem, hogy pont lesz@rják a szervízelését, ezért íírtam egy részletes szájbarágós levelet. Elment. Visszajött egy hét múlva, még hamar is mondom, mondják a telóba a MM munkatársai, hogy visszajött, a kéréseimből nézi a jelentésem, aszongya, a rendszer frissítés meg volt, illetve az OTG funkció eddig is használható volt (HAGYJUK MÁR HAHAHA, a FÓRUMJUKON ŐK MAGUK ISMERTÉK EL, HOGY EL VAN B.SZVA ÉS DOLGOZTAK RAJTA
), a telefont pedig nem cserélték ki szürkére, gy ahogy kértem a levélben. (mondom hátha tőlük közvetlen egy normális jönne, és ami nem fehér, mert előző kettő ugyanolyan fehér volt). Ahan. Átvettem, benyomtam ugyanaz. Monnom a vevőszolin, nem jau. Hívjatok valakit. Na akkor jött a Főnök, (akinek türelmét és szakértelmét utólis is köszönöm még egyszer), elbeszélgettünk, ment a vita, kell a KP-m stb. Jó elmentem, msnap felhívtam a Konki szervízt, hogy nem jau. visszaküldtétek ugyanígy, tiszta szégyen, valamit kéne csinálni. Hát zár a szerviz pénteken, karcsony után lesznek, akkor volt hétfő, ha talán megérkezne szerdára, talán péntekre kicserélnék a teflont- mondta H. Úr, akit biztosan sokan ismertek, vagy hallottatok róla, ugyanaz a neve, mint a bojlernek, aki nem vágná. Jó, monnom várok januárig akkor, de januárban meg legyen nézve rendesen! (Mert hát "Gépre vót az kötve rendesen 72h-ra"). Na persze. Jó, telt múlt az idő (közben rövidre fogom már a sztorit), elromlott ez, elromlott az, két csíkon végig használhatatlan volt a teflon, nem érzékelte az érintést. videót küldtem a szerviznek a jelenségről stb stb, még karcsony előtt benne lettem volna a cserében, de a január közepi állapotra már azt mondtam, látni sem akarom, KP vissza. ekkora már a MM is belátta, hogy nem véletlen vágom a hisztit és nem a mindennnapos "Én asztán tudomajogimatakereskedelembe'!!!" csóka vagyok, mondák, ha a végére érünk KP. Oké. bent figyelt már náluk két már-már három hete, mire a Vevőszoli Főnök noszogtatására baszták megnézni, és csak kicserélték. Így a Főnk Úr kereskedelmi gesztusos kedvessége által visszakaphattam a KP-t, nyakukon sajnos a kicserélt 100 hogy sz@r az is teflonnal. Ráadsul, ahogy elnéztem maradt benne a tartozék: a táskakoszos fehér adatkábel, meg a füllhalgató, amit szét kellett szednem a mikrfonnál, hogy visszategyem csak bele a kábelt és rácsíptessem vissza a műanyaggal, mert a büdös életbe nem magyaráztam volna meg a szerviznek, hogy az a sz@r csak fogtam magát és egyszer csak leesett a fülemről. A bal oldalin lógott a mikrofonos rész, a jobb oldali, meg a fülembe dugva a 12 centi vezetékével lógott ott egymagában.Egyszóval: MINŐSÉGTELEN KÍNAI TRÓGER VACAK, RÁÜTTETVE A KONKORD JELÉVEL. (Még a menüben is befigyel a hanzi jeles appsek
) Még azzal is jobban jártok, ha megveszitek a 140 dolláros stock verziót kínából és vártok inkább rá 2 hónapot, ha baj van vele a kínaiak úgyis olyan hűségesek, hogy 2-t küldenek helyette.Összefoglalva:
- Szerelmes voltam bele, de megrühelltem, és be kellett látnom, hogy csak a fukarságom miatt nyugtattam magam, a "Jó hardver" meg a "ekkora kijelzőt ennyiér'" dolgokkal.
- Az hittem a cég korrekt és a fórumukon aki nagyon hisztizik, az csak nagyon kényes. de nem így van. Inkorrekt, gusztustalan. egy levélre nem válaszolnak, egy telefont nem vesznek fel. Nagyívben lesz@rnak.Az hogy mindenkit óva intenék-e a készülék vásárlásától? Hmmm... nem. Azt csináltok amit akartok. de ne csodálkozzatok, ha az idegetek is rámegy, mire visszakapjátok a pénzeteket és egy üzleti e-mailt nem tudsz lebonyoltani, mert nem tudsz írni egy csomó betűt. ja meg a legalapabb, a telefont nem tudod felvenni, csak ha rohadt gyorsan húzod és a nem érintési pontos átszalad gyors a szoft.

Sok sikert nektek, szerintem pénzt nem ér. Vagyis 70-et nem. De ez csak egy vélemény, a vélemény meg olyan, mint a s*gglyuk. Mindenkinek van egy, de senkit sem érdekel a másiké.
Igyekeztem diszkréten végig megoldani, de a legutóbbi gustustalanság után gy érzem simán felpakolhatom ide is. A hibajelenségről bővebben a lenti linken láthattok videót.
"Minden előfordulnak hibák!" - Ja. Két telefonnal egymás mellett, ugyanaz a hiba, ugyanabban az üzletben? És már addig cserélgeted, hogy aszongyák: Csak a próbadarabot tudjuk odaadni...
Mindegy. Utsó szervizbe adás után két nappal rögtön megvettem az Xperia Z-met. Azt hiszem, nem kell kommentálnom tovább. Mert hülye azért nem vagyok. - Ja, ezt már lerendeltem normálisan telefon boltból.
http://kepfeltoltes.hu/140213/lev_l_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/140213/szerviz_jelent_s_www.kepfeltoltes.hu_.jpgMég a fóliát is lehúztam a videón, hogy nehogy arra kenjék.
És itt a három videó datás linkje:
[link]
[link]
[link]További minden jót!
-
Rick4
félisten
válasz
eladohardver
üzenetére
holnap ránézek, köszi. Én is inkább az apn-re tippelek, az előző atab5 telójánàl is az volt a bibi.
-
eladohardver
őstag
válasz
tomee007007
üzenetére
Nono mind 2 kezeli csak nem mindegy melyik van alapértelmezetten kiválasztva. Ha ez a bibi akkor csak edge megy. E betű H+ helyett
-
Rick4
félisten
Urak!
Vettem a húgomnak egy ilyen telót, minden oké, de nem tud 3G-t csiholni még a concorde fórumos leírás alapján sem. Van jól bevált módszer? Köszi! -
Ferike001
csendes tag
válasz
umbibumbi1
üzenetére
Ma újra előjött és valószínűleg a töltés hatására. Ha rádugom a töltőre akkor megbolondul.
-
Ferike001
csendes tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Visszaállítottam a feloldást sima csúsztatásra, eddig mintán volt, biztos tudjátok melyikre gondolok. Most nem csinálja és tegnap se csinálta amíg a csúsztatást használtam.
-
Ferike001
csendes tag
Sziasztok!
Ma lettem tulajdonosa egy 5700-nak. A telefon nagyon jó és minden rendben működött idáig, de elkezdett teljesen "öntudatosan" viselkedni
. Elkezd tárcsázni, embereket hívogatni a névjegyzékből, a beállításokat babrálja mindenbe belemegy nyomogatja, állítgatja és közbe a telefonhoz hozzá se nyúlok. Valaki esetleg találkozott már ilyennel, komoly a probléma? -
umbibumbi1
tag
sziasztok.elég kezdő vok telefon mókolásban,remélem tudtok segíteni.ma bevittem a telót a CC-be mert a fórumokon olvasottak alapján nem mertem belevágni a romfrissítésbe.ott megerősítették,hogy ezt jól tettem,mert win xp-vel tanácsos,win 8.1-el esélyem sincs.meg nem is mindenkinek sikerült.
de szeretném feltenni a novemberi romot.most mi a fenét csináljak?
amúgy is megijedtem ettől a leírástól,mert igen bonyolultnak tűnt számomra...az LG-met CWM-ből 3 perc alatt átromoltam.persze mint mondtam igen kezdő vok.
előre is köszi a segítségért. -
törölt tag
válasz
kiskutya0
üzenetére
Egyáltalán nem lep meg. Sőt én erre számítottam, hogy ez lesz a vége. Szerintem Ők sem tudták megcsinálni a romcserét. Lehet, hogy azért, amit korábban is írtam. A kínaiak nem azt a hw összeállítást küldték, amit a CC rendelt. Vagyis marad a csere, mert a szervízben biztos nem fognak órákat, napokat ezzel vacakolni. 4GB -os viszont már nincs. Így kaptál egy nyócast. Örömatta bódottá.
-
kiskutya0
tag
Ismét itt. Részemről egy hatalmas piroscsillag a CC részére. A mai napon megkaptam a készülékem. Nem azt amit elküldtem, hanem egy teljesen újat. És nem 4GB-osat, hanem 8-ast, és 20131119—i rommal.
-
Karelke
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Anno még én indítottam a telefon topikját itt a mobilarénás fórumban. Szeretném megírni, hogy azóta mire is jutottam a telefonvásárlós dologgal.
Végül is nem vásároltam meg a Concorde 5700-at, helyette még december végén rendeltem telefont Kínából. Mivel a Concorde-hoz hasonló nagy képernyős telefonra vágytam, ezért a No.1 N3 típusú készülékre esett a választásom. Éppen a napokban kaptam kézhez a készüléket és egyelőre gyűjtöm a tapasztalatokat vele, de összességében pozitív csalódás a telefon, úgyhogy nem panaszkodhatok.
Hamarosan tervezek egy amolyan mobilarénás típusú tesztet írni a készülékről, de addig is a leglényegesebb dolgokat had említsem meg, mert gondolom sokan most hallanak először erről a "márkáról":
- a telefon egy az egyben a Note 3 koppintása külsőleg, kivéve a samsungos feliratokat
- ami a belsőt illeti az már távol áll a Note-tól mint Makó Jeruzsálemtől, most nem részletezném
- a 13 megapixeles kamera egy erős közepes nálam, nem estem hanyatt a képektől, amiket csinál
- sebességre pöpec a cucc még a san andreas is közepes grafon szaggatás nélkül játszhatóItt megtalálható a gyártó honlapján a hivatalos specifikáció, ami annyiban hibádzik, hogy nekem már 4.3-as droiddal jött a masina:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Android játékok topikja
- Hardcore café
- Jövedelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/256GB eladó! Patika állapot, 100% akku,
- Apple iPhone 15 Pro 256GB eladó! 91% akku, patika állapot, 12 hó gar
- Apple iPhone 15 256GB eladó! 86% akku, szép állapot, 12 hó gar.
- Apple iPhone Air 256GB 100% akku, 2026.09.22-ig apple gar, sky-blue
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

osztom

Igazából a két telefon között vacillálok, igaz belülről majdnem u.a.
, de a kettő közül melyiket válasszam?