Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
qper
tag
válasz
Rendo84
üzenetére
Szerintem Neked óriási mákod van.
Sajnos nekem az elejétől vannak problémák. És ahogy olvasom sokunknak akadnak nyűgjei a készülékkel.
Az első héten már vittem szervizbe az alábbi problémákkal:
Az akku töltöttsége teljesen hektikus volt. Gyakran előfordult már akkor is, hogy a közel 100%-os akksi egy restart után már csak 40% körül volt.
Proximity szenzor nem működött rendesen
A szeróban a hibákat orvosolták.
Elismerem, akkoriban ennyi pénzért nem nagyon lehetett hasonló tudású és kijelzőjű készüléket kapni. Most már azért itt van pl. a Xiaomi, ami minőségben fényévekkel a Concorde előtt van, azonos áron. És még gyárilag telepített rosszindulatú malware program sincs rajta...
Nekem a szerviz volt az, illetve a rom-ba gyárilag beleégetett kémprogram/malware volt, ami kiakasztott. Az LCD panel cseréje után döntöttem el, hogy többet Concorde készüléket nem veszek. Az, hogy beviszem panelcserére a készüléket, és úgy kapom vissza, hogy elrontották a proximity szenzort illetve a GPS-t, nehezen nyelem be. A nyegle hozzáállás, hogy vigyem be egy újabb egy hónapos etapra a telót, a hibájukból -amit el is ismertek- utazzak kétszer másfél órát és költsek egy valag pénzt benzinre, betette a kaput.
Kérdeztem, hogy mivel ők rontották el, tudnánk-e intézni egy gyorsított szervizt, és ingyen futárt oda-vissza, azt mondták, hogy ez esetben is 30 nap a szeró, és mivel már nem garis, nem tudják futárt sem ingyen megoldani, betette a kaput. Eldöntöttem, márkát váltok.
Egészen odáig mindeninek ajánlottam a Concorde telefonjait, több ismerősöm is vett hasonlót, azóta mindenkit lebeszélek róla. Elég ótvar üzletpolitikát folytatnak.
Az meg már milyen, hogy veszek közel 80.000-ért egy telefont, ami folyamatosan lenullázza az adatkapcsolat miatt a havi egy gigás mobilnetemet, minden képernyőzár feloldása után betol a képembe egy teljes képernyős reklámot, és kémkedik utánam?
Soha többé Concorde telefont!!
-
eladohardver
őstag
-
törölt tag
Aha. Elsőre nem értettem, mert a "téma" egy kicsit mást jelent. Itt tulajdonképpen beviteli módot (input method) váltasz, vagyis másik alkalmazást használsz a bevitelhez. A téma pedig az adott alkalmazás megjelenésének a változtatásához kell. Az Anysofthoz is lehet témákat letölteni, de ettől még ugyanazt a programot használod. Azt a Könnyű Magyar Billentyűzetet nem ismerem, de meglepne, ha annyit tudna, mint az Anysoft.
A problémádra visszatérve, mint írtam, az Any önmagában kevés. Szükséged lesz valamelyik Magyar nyelvi kiegészítőre is. Pl. ERRE. Nézd meg a Playen a leírását! Ebben benne van a telepítés, a beállítási lehetőségek és ami Téged most érdekel, az Android menüben aktiválás is! -
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest