Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
sepsi0
őstag
válasz
üzenetére
Köszönöm a megerősítést. Ha jól éltermeztem. Nekem is, vagyis a nagyobbik fiamnak volt CC tabja, hát gond nem volt vele, igaz alap volt (Concorde one). Összetörött a kijelzője. Legjobban attól féltem, hogy meghal rajta az op és nem igazán találtam rá alternatív firmet. Nem foglalkozott vele senki.....
Majd az idő beigazolja magát. Technikailag kicsit többet ad a CC viszont több rá a panasz. -
Rick4
félisten
válasz
üzenetére
Mondjuk erről annyit, hogy a Samsung 300K-s ledes tévéknél volt egy olyan széria, amelyiknél minden kijelző nagyon rövid idő alatt meghibásodott. Mire észrevették, van 10000 tévé kiment a forgalomba... Ugye a világ egyik legnagyobb elektronikai vállalatáról, és 300K+ árú tévékről beszélünk..
-
eladohardver
őstag
-
-
riki
senior tag
válasz
üzenetére
Ez pontosan úgy van ,ahogy mondod ,itt tilos a w@rez ! ! Szinte az összes,navi program tökéletesen fut rajta,legyen az fizetős,vagy ingyenes. Alapértelmezés szerint az a-gps nem aktív,csak a hagyományos.Külön engedélyezni kell ,+3g kell neki. Nálam akkor ,20mp alatt talál holdat.
-
okros02
csendes tag
válasz
üzenetére
Akkor bizton felületesen olvastam! Itt végig mentem pedig minden hozzászóláson, a CC fórumon viszont túl sok van, és a ránézésre számomra érdekteleneket átpörgettem. Lehet akkor siklottam el valami GPS téma felett.
Elindítottam az IGO-t, kiírta, hogy GPS jel keresése, kb 10mp múlva kiírta, hogy hol vagyok, ami számomra azt jelentette, hogy talált jelet! Ennél tovább nem volt időm tesztelni, hisz még csak 2 napja van nálam. Sok panaszt olvastam arról, hogy akármit csinálnak, nem találnak GPS jelet, és ezekre értettem azt, hogy nálam "működik", hisz megvan a jel.
De akkor biztos valamit elnéztem. Majd ha lesz időm akkor kocsiban, hosszabb úton is megpróbálkozok vele. Addig is sokat olvasok! -
tomcsy2
csendes tag
válasz
üzenetére
Kedves Somatom!
Köszönöm szépen a válaszodat, időközben magam is megtaláltam azt az oldalt amit belinkeltél.
A munkára fogott kis (an)droidom fejlesztésre használom jogaimat.
Azért kerestem elsősorban ezen az oldalon, mert már 2 telefonomat volt szerencsém a fórumon közzétett leírások szerint root-olni.Még egyszer köszönöm a segítségedet: Tomcsy
-
Rendo84
senior tag
válasz
üzenetére
A billentyűzetet szeretném módosítani magyarra, amiben található ékezet is. Gondolom valahol esetlegesen, át kell állítani arra a témára vagy valahol a beállításokban hogy működjön. Tehát két különböző progi le van töltve a play-ről és elvileg települt is, de hogyan lehet átállítani?

-
vbe7835
tag
válasz
üzenetére
Nálam a vásárláskor (aug. eleje) fontos szempont volt, hogy tudja az OTG-t. Aztán kiderült hogy mégsem, ahhoz hogy tudja, el kell vinnem, vagy postán feladni a szervízbe, ahol ráteszik a megfelelő frissítést. Én nem tudok elmenni hozzájuk, postán meg nem fogom elküldeni a készüléket. Valószínűleg sokan így vannak még ezzel.
Szerintem nagyon gáz, hogy erre kényszerítik a usert. Vegyék le a specifikációk közül az OTG-t, vagy tegyék elérhetővé mindenki számára a frissítést, de a jelenlegi állapot a lehető legrosszabb megoldás. Amúgy szinte biztos vagyok benne, hogy ha valaki elvinné a dolgot a fogyasztóvédelemre, nyert ügye lenne.
Mindezek ellenére a készülék remek választás volt, most sem vennék másmilyet. Csak mások lennének kicsit az elvárásaim.

-
PZoli76
csendes tag
válasz
üzenetére
Ja,csak van,aki nem akar könyékig turkálni a rendszerben,hanem pl használni szeretné... De akkor miért nem segítettél te az embernek,ha ennyire vágod??? Ja,megmondhatnád,hogy kell beállítani az érintőgombok világítását,hogy ne csak érintéskor világítsanak,hanem,mint Samunál,a képernyő érintése is aktiválhassa őket,illetve hogyan lehet mozgathatóvá tenni a menüben az alkalmazásikonokat,de úgy hogy nem kell mindent szétfaragni....
Előre is köszi,bízom benned!! -
-
k_zsolt
tag
válasz
üzenetére
Az 5-s átmérőjű pedig a Concorde 5000-sre hasonlít, így értettem az összehasonlítást. Szerintem ugyanaz a belső van ezekben.
Nem kell megkérdeznem, ott a honlapon:CINK FIVE, STAIRWAY
Mémoire extensible
par micro SD jusqu'à 32 Go32 gigást tud kezelni. Én sem tudok franciául de ennyit azért ki bírtam silabizálni.
Dark Side nem tudja, úgy írja, de ez fura, hisz az a csúcsmodell, szerintem csak elírás.
-
k_zsolt
tag
válasz
üzenetére
Köszi, közben itt is megmutatták hogy lehet teljes nézetben is nézni a weboldalakat.
Egyik munkatársam francia és van neki egy Wiko márkájú telefonja. Hát az teljesen ugyanazokat tudja mint ez a Concorde.
Az első 3 telefont hasonlítsátok össze. Nem lennék meglepve ha ugyanaz gyártaná nekik is. Azt mondta hogy valami kis francia mérnökcsapat csinálja/összerakatja/importálja, az ára is hasonló. Nekünk meg a Concorde ez a bizonyos kis mérnökcsapatunk

-
válasz
üzenetére
Az elmélet alapjaiban jó elgondolás, lehet ilyet csinálni, sőt csináltak már páran más telefonnál.
A frissített és factory reset után rendelkezésre álló tiszta ROM megosztása nemes és értékelendő.
DE!
Azt tudni kell, hogy a CWM mentésben lévő data mentés tartalmaz imei számot!
Ez azt jelenti, hogy egy teljes CWM mentés és visszaállítás esetén mindenkinek ugyanaz lenne az imei száma, ami azonnali hálózati tiltást vonna maga után.
Amennyiben valaki úgy ossza meg a CWM mentését, hogy az nem tartalmaz data fáljt, akkor a mentés már visszaállítható. Ez esetben viszont a megosztónak arról is kell gondoskodnia, hogy a nandroid.md5 fáljlban ne szerepeljenek a data.tar és data.tar.a fájlok md5 ellenőrzőösszegei, különben md5 mismatch hibával el sem indul a CWM restore. És illik ezt a fáljt olyan szövegszerkesztővel szerkeszteni, ami nem a wordpad és nem a notepad. Ezek ugyanis nem szabványos fájlokat hoznak létre. Ha jó emlékszem, akkor windows-zos környezetben a notepad++ ajánlott. Természetesen Linux esetén más a helyzet, a gedit-et simán lehet használni.
Ha pedig valaki nem akar adatot veszíteni, akkor a CWM backup and restore -> advanced restore -> boot és system visszaállításokat tegye meg. És ezzel a rendszer friss, az adatok pedig a régiek.Kicsit rövidebben leírva:
Aki megossza a frissített rendszer CWM mentését
1, frissített rendszer, factory reset
2, CWM mentés
3, data.tar, data.tar.a fájlok törlése a megosztáshoz
4, nandroid.md5 fájl szerkesztése, a 3. pontban lévő fájlokhoz tartozó md5 összegek törlése
5, megosztásAki fel szeretné rakni ezt a CWM mentést:
0, CWM MENTÉS A SAJÁT AKTUÁLIS RENDSZERRŐL!
1, A frissen megosztott frissített CWM mentés bemásolása a /clockworkmod/backup/ könyvtárba
2, CWM-be belépés
3, backup and restore --> advanced restore --> boot
4, backup and restore --> advanced restore --> system
5, reboot
Ekkor friss rendszer áll fel, és a saját adatok is megmaradnak. -
schellj
tag
válasz
üzenetére
Ez igaz. Akkor sem gondolom, hogy olyan bonyolult lenne, mert a star készülékére megvannak a hivatalos frissítések a needrom- on és működik. Sőt az augusztusihoz több patch is van a különbözőségek miatt. Szerintem a cc- nek ez a legkényelmesebb. Ja az istenítéshez annyit mondanék, hogy én is kérdeztem vmit ami számomra probléma volt és arra voltam kíváncsi, hogy másnál is van e. Hát olyat kaptam, hogy győztem mindenkinek elmagyarázni a fórum lényegét és néhány az illemmel kapcsolatos nagyon fontos alapszabályra is fel kellett hívnom a figyelmet. Szerintem ez a hozzáállás felháborító ès szerèny èrtelmi kèpessègre vall.
-
schellj
tag
válasz
üzenetére
Ezzel a frissítèssel kapcsolatban, azt nem èrtem,hogy azt mondják azèrt csak a szervízes dolog működik, mert nem akarják, hogy téglásítás legyen. Szerintem ezzel inkább elősegítik ezt, mert aki frissíteni akar az alternatív megoldást fog rá keresni. Olyan nehèz egy img fájlt közzé tenni?
-
-
tomee007007
addikt
válasz
üzenetére
Nos, sikerült beszerezni egy stylust: egy extreme style kapacitív ceruza, a másik vége normál golyós toll nagyon elegáns, az elektro marketben csak 1150- volt!
A kijelzővédő fóliát is megoldottam: meglátogattam a cc szervízt, 800- volt a fólia, mondták menjek fel az elektro marketbe, ott felrakták - hozzáteszem teljesen ingyen (volt olyan gsm shop ahol 1500-t akartak kérni a felrakásért, botrányos), és ha már ott voltam el is hoztam ezt a ceruzát!
Sokat még nem teszteltem, egyenlőre nagyon jó, a Freenote+ programmal próbálgattam a kézírás funkciót, megfelelő, de este még tesztelgetem! -
schellj
tag
válasz
üzenetére
Én szemèly szerint, örülök, hogy egy magyar cèg is beszált a telefon harcba. (Nem is akárhogy)
Ha már itt tartunk, hogy hol gyártatták,akkor mondhatjuk, hogy pl.: samsung, nokia, iphone vagy akármi kínai szar. De nem mondjuk. Egyébb iránt az oppo find 5 is nagy durranás volt vagy szoftverben a xiaomi cég miui szoftvere is felülmúlhatatlan. Azt gondolom, hogy kiverhetnénk már a fejünkből a kína szar fogalmat, vagy átèrtèkelhetnènk. Ez a concorde telefon szerintem mínősègi, ès ezèrt az alacsony árèrt semmi kompromisszumot nem kellett kötnöm. Azt tudja amit elvárok,ès azt teszi amit akarok gyorsan ès akadásmentesen. Simán hozza a nagy gyártók színvonalát, mind teljesítményben mind anyaghasználatban ès minősègben. -
TaylorPro
addikt
válasz
üzenetére
Amúgy nem rossz mert mégis hazai támogatás és gari. Én is gondolkodtam ezen a készüléken, és az öt coloson ami most jön. De már egyre jobban hajlok ezen csomag felé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27% - Samsung S32DM700UU Smart M7 Monitor! 3840x2160 / 4ms / 60hz / 4K
- LG UltraWide 34WQ75X-B IPS Monitor! sRGB 99% / 3440x1440 / 5ms / 60Hz / DAS
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Akció!!! Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És ugye ha a Samsung TV ugyanakkor a képátlóval fele pénzbe kerülne, mint egy LG, mindenki azt venné...

A cc foruma masnak sem mukodott.