- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PTM
aktív tag
Egy 3080-as pedig jelentősen gyorsabb, de léteznek még erősebbek is. Én például biztos, hogy inkább ilyesmit vennék ha vinni is akarnám.
De megértem ha nektek pedig a minél kisebb asztali gép okoz elégedettséget és az tetszik, vagy az praktikus. Ez egy érdekes hobbi, és tudom, hogy milyen klassz amikor a végén összeáll a dolog. Csak úgy írtok, mintha az ITX valamilyen szent tehén lenne, amit meggyaláznak ezek a házak.
-
Neovenator
senior tag
Sokan nyomjuk hasonló módon, tök életképes megoldás, király!
Ezeket a nagy miniket én sem értem, mert kicsinek nem kicsi, cserében a normál méretű dolgok sokszor csak kompromisszumokkal férnek el benne.
Igen, pontosan így van, baromság az egész. De hát a stílus...az minden józan észt felül szokott írni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux felhasználók OFF topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Synology NAS
- Battlefield 6
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- LEGO klub
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest