- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Nem túl penge, viszont olcsó az új ZTE Blade
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
Új hozzászólás Aktív témák
-
PTM
aktív tag
válasz
Neovenator #17 üzenetére
Jól néz ki amit linkeltél, csak abban le lehet hűteni egy elég alap processzort, ami mellé a videó szerinti maximum az, hogy belefér kétféle videokártya az aktuális generáció leglassabb modelljéből. Ha ez megfelel vagy elég, akkor oké, de az erős alatt nem ezt értik manapság.
A cikkben szereplő ház pl. sokkal-sokkal több szabadságot ad, csak a processzoron praktikusan AIO lesz. Videokártyából pedig a 4080 Superig biztosan el lehet menni. Ezt a teljesítményt térfogatra vetítve sem kell szégyellni. Még az én netezős-retrózós gépem is erősebb és terhelés alatt esélyesen halkabb is a videón levőnél. Az A4 10 liter fölött van, de ha egyszer ez felelt meg úgy, hogy ne hulljon ki bele a maradék hajam is.
Nem látom, hogy miért ne férne meg egymás mellett a két iskola. Inkább örülök, hogy egy csomó, korábban benga házba pakolt gépet már 1x literben, adott esetben 10 liter alatt is meg lehet építeni.
-
PTM
aktív tag
válasz
Neovenator #13 üzenetére
"A "neki megfelel" típusú válaszok pedig olyan szinten értelmetlenek, hogy nem magyaráznak meg semmit"
Akkor úgy írom, hogy az nem felel meg, vagy nem érne neki annyit, hogy egy kisebben mindent mindenhez centire kiszámoljon. Főleg ha esetleg egy ilyen dizájnja jobban tetszik, kár ezen gúnyolódni. Egy asztali gép berendezési tárgy is, nem csak szerszám.
Nem is kell ez mellett érvelni vagy magyarázni a választást szerintem. Nem árt az ember azzal, ha Era vagy Prodigy házat vesz, vagy bármilyen hasonlót, onnantól pedig teljesen az ő dolga.
Ezeket ráadásul úgy írom, hogy az Era nekem nem is tetszik. Stílusos, de nekem épp nem tetszik.
-
PTM
aktív tag
Egy 3080-as pedig jelentősen gyorsabb, de léteznek még erősebbek is. Én például biztos, hogy inkább ilyesmit vennék ha vinni is akarnám.
De megértem ha nektek pedig a minél kisebb asztali gép okoz elégedettséget és az tetszik, vagy az praktikus. Ez egy érdekes hobbi, és tudom, hogy milyen klassz amikor a végén összeáll a dolog. Csak úgy írtok, mintha az ITX valamilyen szent tehén lenne, amit meggyaláznak ezek a házak.
-
PTM
aktív tag
válasz
Neovenator #7 üzenetére
Szerintem éppen nem érdekli a vásárlókat, hogy egy klikknek csak a végtelenbe optimalizált, minél kisebb térfogat jelenti az ITX házat, ti nyugodtan vegyetek olyat. Más meg vesz olyat, ami neki megfelel és akár még tetszik is, ha már naponta látja.
Lentebb az illető maga írta, hogy a kis gépházba egyventilátoros 3060-at kellett keresnie. Ami aztán biztos nagyon halk, de teljesítményben legalább egy értelmesebb, valóban hordozható gaming laptop is elcsomagolja. Nem is értem, hogy miért nem akar mindenki ilyet, ja de.
-
PTM
aktív tag
válasz
Neovenator #4 üzenetére
Már a 11 literes Lian Li A4-be is bőven elég volt beleszerelni egy gépet, sok kihasználatlan tér nem maradt benne. Teljesen megértem ha nem akar ilyennel szívni valaki, inkább egy tágasabb, de a legtöbb gépnél még mindig sokkal kisebb házat választ.
Az Era ráadásul tök stílusosan néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest