- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
rtom
senior tag
Az ubuntufórumon már más is szembesült ezzel a hibával pl. itt és itt más-más lehetséges megoldást vázoltak fel. Az egyik szerint ATI driver hiba... (bár ezzel még tudok együtt élni, Eternal Lands ugyan ~20 fps, de megy!
)
Este tesztelés.
Ui.: egyébként ha jól rémlik, akkor az compiz config settings manager, azaz ccsm
-
-
rtom
senior tag
frissítettem laptopon 7.04-ről 8.04-re, sokáig tartott, de megérte. Az ATI X1100 is megy a ubuntus zárt meghajtóval, Composite enabled, de:
compiz --replace-re a válasz:
/usr/bin/compiz: 406: /usr/local/bin/compiz: not found
mi lehet a gond?
-
rtom
senior tag
Érdeklődnék, kinek milyen tapasztalatai vannak ATI kártya - Compiz kombinációval, milyen driverrel megy, milyen FPS-t mutat a glxgears, proc terhelés.
Kösz
-
rtom
senior tag
válasz
beci5557600 #31 üzenetére
Lehet én vagyok gyenge értelmi képességű, de nem értem.
Nálam a kocka a Ctrl-Alt-egérgomb kombinációra láttatható, mint a linkelt képeken, vagy ha az egérkurzort a munkaterületen kívülre viszem, akkor fordul egyet. Egyébként "ráfeszül" a képernyőre egy oldalával.
Olyanról még nem hallottam, hogy állandóan a 3D-s kockát látod, de akkor hogyan dolgoznál? Pl. 19-es monitoron 17"-os kockával, a többi kimarad?
-
rtom
senior tag
Rendszer->Zárt meghajtók engedélyezése
Aztán a kártyádnak megfelelő driver telepítése. ATI-fglrx itt, Nvidiánál ugyanez, csak az nvidia-glx vagy nvidia-glx-new-t kell telepíteni. Arra persze kíváncsi vagyok, hogy ez VMWare alatt is megy-e, én a Virtualbox-al próbálkoztam, sajna sikertelenül.
-
rtom
senior tag
válasz
Brutforsz #10 üzenetére
Ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy a glxgears nekem működött S3 Savage4 kártyával is, alacsony fps értékekkel, de 3D-t nem tudtam varázsolni hozzá. Ennek lekérdezésére talán a "glxinfo | grep direct" jobb, ha van 3D, akkor a "direct rendering: Yes" válasz jelenik meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AliExpress tapasztalatok
- Apple MacBook
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen monitort vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TP-LINK routerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest