Hirdetés
- Macrodroid
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
Nem tudom, nem akaródznak esetleg új verzióval előrukkolni? Lassacskán időszerű lenne...
-
-
t72killer
titán
Nem tudom mi a baj, de az utóbbi 2 verzióban a virtuális Dragonon szerencsétlenkedik az Adblock Plus. A 30-asban maga a plugin tűnt el, most meg az összes filter... Most akkor hogy is van ez? Lehet abbahagyom a virtuális böngészést...

-
t72killer
titán
válasz
King Unique
üzenetére
Megvan a 8.1, kb egy hete intenzíven használjuk AMD brazos konfin virtuális (Comodo tűzfalas virtualizáció) és "normál" környezetben - eddig egyetlen fagyás nem volt. extrák: privdog, adblockplus, adobe flash - egyikkel sincs gond.
-
t72killer
titán
válasz
King Unique
üzenetére
Oupsz... Most készülök 8.1-re váltani. Grafikusdrivered rendben van? Lehet, hogy a hardveres gyorsítás tesz be neki.
-
t72killer
titán
-
t72killer
titán
Ez a flash vajon jó dragonhoz?(Adobe, közvetlen letöltős exe)
-
t72killer
titán
Ez gyors reakció volt. Ráadásul főverziót léptek.
-
t72killer
titán
Érdekes, blokkoltam a javascriptet és aktiváltam az adblockot, de a PH! fórum háttérben futó samsung hirdetése ha láthatatlanul is, de jelen van, és kattintani lehet rá ITT. Érdekes módon más fórumoldalakon nem aktív a háttérreklám.
-
t72killer
titán
Most vettem észre: a google kipucolta az Adblock plus-t a chrome store-ból. Elég gusztustalan lépés, bár számíthattunk rá egy olyan cég részéről, aki a hirdetésekből él. No mind1, marad a közvetlen letöltés a plugin szerzőjétől
Ha ezt is blokkolják, akkor áttérek icedragonra. -
t72killer
titán
Frissült a chrome (25.0.1364.152), egy adag biztonsági frissítéssel. Illene a sárkánnyal is utánuk menni (+a fentebb leírt bugot is javítani).
-
t72killer
titán
Végre frissültünk: Dragon 25.2, Ill Icedragon 19.0.1
-
t72killer
titán
A NotScripts-pluginnek van értelme Adblock plus és javascript-blokkolás mellett?
-
t72killer
titán
válasz
Black Plague
üzenetére
Tetszik, ha jól látom, openWRT routerre is tehető, így már a gép előtt megfogható a szutyok.
-
t72killer
titán
Időközben a párommal együtt belaktuk az aktuális Dragon verziót, az Operát váltotta. Mindketten elégedettek vagyunk vele, az Adblock+ szépen szűr és nincsenek meg benne az IE illetve az Opera hülyeségei (IE-ben nem tudtam hotmailről csatolmányt menteni, az Opera meg meghülyült, ha session közben 1 pillanatra megszakadt a net)
A secure DNS-t is bekapcsoltam - igaz, csak a Dragonra.
-
t72killer
titán
Azt tudja valaki, hogy az iframe-eket (inline
frame) hogy lehet blokkolni? Nem csak
elbújtatni, de már a letöltődésüket is
megakadályozni. Az adblock csak egy
részükből szedi ki a hirdetést, a váz pedig
mindig megmarad - legalábbis a hírlistán. -
t72killer
titán
Üdv mindenkinek! Mivel hőn szeretett Operám sokszor kileheli a lelkét/nem engedelmeskedik, új böngészőre vadászom, és megakadt a szemem a Dragon/IceDragon pároson. Illetve gondolkozom még, hogy hagyom az alap IE10-et. (win8 rendszerről van szó)
Melyiket szeressem?
Kritériumok:
#1: biztonság, stabilitás
#2: sebesség, kompatibilitás mindenféle weboldallal
#3: JÓL MŰKÖDŐ adblock/scriptblock megoldás, ahol a hirdetéseket eleve nem húzza le a netről a gép. (lassú netem van)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macrodroid
- iPhone topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.

Ha ezt is blokkolják, akkor áttérek icedragonra.