Hirdetés
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
myke01
senior tag
válasz
King Unique
üzenetére
Ahogy kispx fórumtárs is említette , a Chrome erre épül annyi különbséggel ,hogy abba a Google még "belevarázsolja" a "x@rságait" (hogy idézzelek
) . A különbség innen adódik = mentes a Google sallangjaitól .
Saját tapasztalataim a Chromium 64bit verzióról : Nálam fent van egy ideje a Chromium 64 bites verziója ,de én nem vettem észre semmi különbséget sebességben ez ,és a Chrome között. Talán mintha a Chrome gyorsabb is lenne
,de nem biztos . Azt látom a weboldalán ,hogy szinte naponta frissül,de nem automatikusan . Manuálisan kell telepíteni a frissítéseket ,vagy lehet feltenni updatert ,ami külön progi ,stb. Létezik vagy 7-féle updater hozzá,de én nem tettem fel egyiket sem . Én annyi különbséget vettem észre a Chrome-hoz képest,hogy pár opció hiányzik a beállításoknál ,és a pluginek is rendesen ki vannak "gyomlálva" . A többi beállítás nagyjából megegyezik a chrome-éval. Jah meg annyi ,hogy automatikusan "megtalálja" a chrome pepper flash playerét pár hete ,és nem kell neki beadni parancssorosan. A google "leskelődő" x@rságaitól mentes, az biztos.
Ennyi röviden ,tömören a Chromiumról. -
kispx
addikt
válasz
King Unique
üzenetére
Nagyon semmivel.
A Chrome erre épül. A Chromium tejlesen nyílt forráskódú. A Chromeba zártforrású részeket raknak. (pl H.264, MP3; de ezeket a Chromiumba is bele lehet fordítani. Flash sincs hozzácsatolva.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- Razer Iskur Gaming szék, zöld
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) . A különbség innen adódik = mentes a Google sallangjaitól .
,de nem biztos . Azt látom a weboldalán ,hogy szinte naponta frissül,de nem automatikusan . Manuálisan kell telepíteni a frissítéseket ,vagy lehet feltenni updatert ,ami külön progi ,stb. Létezik vagy 7-féle updater hozzá,de én nem tettem fel egyiket sem . Én annyi különbséget vettem észre a Chrome-hoz képest,hogy pár opció hiányzik a beállításoknál ,és a pluginek is rendesen ki vannak "gyomlálva" . A többi beállítás nagyjából megegyezik a chrome-éval. Jah meg annyi ,hogy automatikusan "megtalálja" a chrome pepper flash playerét pár hete ,és nem kell neki beadni parancssorosan. A google "leskelődő" x@rságaitól mentes, az biztos.
Ennyi röviden ,tömören a Chromiumról.