Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Új hozzászólás Aktív témák
-
W666W
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
köszi akkor ezek szerint használod is csak még egy kérdés Nálad a könyvjelző eszköztáron megjelennek a könyvjelzők ???...mert Én megnyitottam a bookmarks -t importáltam a FF 14 .jason könyvjelzőit és NEM jelennek meg a könyvjelző eszköztáron..esetleg valamit ötlet hogy mit rontottam el vagy ez megint a comodoék újabb nagy ötlete a gyári nyelvi csomag lehagyása mellett ??
Azért ez olyan Gáz mert ugye a Dragon gyárilag magyar akkor itt miért szarakodnak azzal hogy lehagyják a gyárilag támogatott nyelveket ?? Mennyivel rosszabb a biztonsága az ICE dragonnak magyarul mint angolul ???

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AKCIÓ! Dell Vostro 15 3590 FHD notebook - i5 10210U 8GB DDR4 250GB SSD Intel UHD W11
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás (0357AB)
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 700 helyett 500! 2029. Euronics gari! Lenovo Legion 5 Pro 16! Ryzen 9 / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB
- AKCIÓ! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest