Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Arki

tag

válasz W666W #96 üzenetére

Tisztában vagyok vele, hogy a Dragon 1.0, de itt-ott azért elmondom a véleményem/válaszomat ;P.

Jelszó mentése: oldalanként, ha erre gondoltál, felajánlja (pl. facebook.com).

Könyvjelző azért szerencsére megvan már szöveges formában: G:\Documents and Settings\FELHASZNÁLÓNÉV\Local Settings\Application Data\Comodo\Dragon\User Data\Default\Bookmarks Ezzel azt akarom írni, hogy ennél fogva:
    a. várható ilyen jellegű fejlesztés (ha kérik...);
    b. valaki simán írhat egy konvertert hozzá;
    Hány % lehet az ilyen felhasználó (aki pl. bookmark.html fájlt olvasna be egyből - mert ugye ha azt benyomom a szűz gép IE-je alá, onnan már csak 1 lépés... - másik böngészőjébe), akit ez ennyire zavar? Nos, szvsz. 50%-nál biztosan kevesebb (s ezt ne vedd sértésnek, egyszerűen csak kevés az ilyen felhasználó). A feljesztők pedig általánosságban a nagyobb %-ot célozzák meg először - lennének nekem is ötleteim, szerintem pl. a letöltésvezérlője übergagyi..., de ettől még nem fogják az én igényeimet előrébb venni :(.
    Stb.:
    - van angol szótár hozzá, ami kezdőknek jól jöhet;
    - már beszél magyarul is :DDD;
    - resources mappája felfedezhető;
    - nagy látó terület (pl. ie módjaihoz viszonyítva, akár F11-hez képest);
    - kattintható linkek a forrásban és a régi jó (régi IE-ben működött) view-source: parancs;
    - about:memory;

Új hozzászólás Aktív témák