Új hozzászólás Aktív témák

• W666W

tag

válasz #27441408 #88 üzenetére

Azt szeretném megkérdezni Te szándékosan vagy ilyen vagy tükör elött gyakorlod...????
    SRWare Iron-t ha feltetted akkor észrevehettél volna kettö icikepicike fülecskét ...Na most ha azokra kattintottál volna igen meglepödve tapasztalod, hogy az ÖSSZES chrome kiegészítöt támogatja ugyanis ez mint írtam Chromium alapú böngészö ráadásulmár a 4-es alapjaira épülés nem a 3-aséra mint a DRAGON....
    Nem akarlak meggyözni, hisz nem is tudlak, hogy miért nem jó még a DRAGon
    De ha vennéd a fáradságot és tennél egy kisérletet akkor egyböl meglátnád és talán meg is értenéd, hogy miröl írok...

na szóval szüz telepítés egy 120 Gigás vinyóra...
    WIN 7 felugrik majd a szüz oprendszerre Rakdd fel a DRAGONT..ennyi...
    na ha ezzel végzel navigál a beállítások menüben az adatok importálása részre és probálj már meg bármilyen más böngészö adatát importálni a DRAGONba

igen nyertél nem lehet..Ahhoz hogy adatot tudj importálni ahhoz elözöleg kell egy FELTELEPITETT másik böngészö aminek az adatait majd importálni tudod..

Nos ezzel szemben példának okáért az FF ben hogy is történik ez ????
    szüz Win 7 felugrik majd FF telepít és ott van lehetöség hogy az ELÖZÖLEG ELMENTETT böngészö adataidat importáld be a böngészödbe..

EZ az a kényelm amit a DRAGON és a többi Chromium alapu böngészö nem nyujt...El tudod menteni a DRAGONBAN mondjuk maradva a példánál a jelszavaidat ?????

Igen igen a válasz az hogy nem....de a CHROM nál lehet szinkronizálni igen DE CSAK AKKOR HA VAN GOGGLE fiókod.....

Tudsz -e mondjuk json vagy HTML formátumú könyvjelzöt a DRAGONBA importálni ?????
    NEM NEM és NEM Miért ?? pedig oly egyszerü lenne nem ?? ja és Kénylemes is ????

Erröl beszélek TE ...KÉNYELEM amit hiába a nagyfokú biztonság nem adja meg a DRAGON

De szerintem hiába magyarázom ezt Neked ezt úgy sem érted meg....

De a példánál maradva el tudod -e menetni a jelszavaidat mondjuk a DRAGONBA ??? van rá lehetöség Én úgy tudom hogy nincs ...El tudod menteni a könyvjelzöidet mondjuk htmol formátumba, hogy esetleg másik böngészöbe tudd importálni ??? Nem sajnos ezt sem lehet a DRAGONBA akkor mit lehet vele csinálni ?? Böngészni ?? igen böngészni már egy rakat böngészövel lehet amibe meg az elöbb említett dolgokat is el lehet intézni....

Nem véletelen az hogy a 4-es Chromiumokban már támogatva vannak a Témák, és a kiegészítök....az 5-ben meg lesz még több olyan dolog ami már a többi böngészöben is meg van...

tetszik testzik nem nem tetszik, de ez van

van egy sárkányunk ami csak pöfékel de lángot még nem okád....dE majd szép lassan rájössz TE is csak nem fogod soha beismerni...

Új hozzászólás Aktív témák