- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AlyArkhon
őstag
válasz
marec1122 #101 üzenetére
Én nagyon rajongtam a redalertől elkezdve egészen a C&C2 ig az összes gameükért , de ezt az utolsót úgy elszarták , hogy nem is csodálkozom rajta, hogy alig tolják .
Annyira nagyon újítani akartak rajta még az utolsó szó jogán , hogy túlzásokba estek és tényleg egy záró darabot hoztak létre
-
AlyArkhon
őstag
Hali mindenkinek. Jo sokáig nem voltam gép előtt , gondoltam ha már megvan eredetiben akkor feldobom a gépemre . Látom a forum kihalt , s vele gondolom a játékos társadalom is .
Azért ha valakinek lenne kedve tolni egy gamét így esténként ......
.........nyugodtan írjon -
AlyArkhon
őstag
válasz
#19617792 #50 üzenetére
Mint írtam én GDI -tolom és lvl 20 , Nod - dal csak lvl 2
Kicsit túl rövidek a meccsek , és alapvetően az a problémám, hogy amikor elérem a fullos eszközöket , akkor álltalában már vége is van a meccsnek .. Kicsit kevés a gaméban az élvezet , szerintem , túl sok a hangsúly a taktikán és a jó vezetésen .
Egyébként valaki le tudná írni , hogy mitől is kapjuk pontosan a fejlesztési pontokat , amiből Tier 2 , Tier 3 lesz ??
-
AlyArkhon
őstag
Közben leesett hogy a C&C3 topicba írtam le a Hamachi szobánk adatait .
Szoba neve : magus2000 password : zoli
Akinek van kedve , jöjjön ..
Team Speak 3 adatait viszont csak priviben küldöm el , érthető okokból ugye
-
AlyArkhon
őstag
válasz
#19617792 #36 üzenetére
nincs rá szükség , mert ha a baráti listából már előre be lehet partiba invelni az embereket
Így aztan nem tud senki sem bejönni . de ha esetleg nagyobb partit csinalnal , akkor meg ha te csinaltad a partit azt raksz ki akit csak akarsz .
Amugy most véget ért a béta , vagy csak nekem nem műkszik a beta letöltéséhez szükséges EA regisztráció + a gaméba sem tudok bejelentkezni az accommal amivel eddig toltam
-
AlyArkhon
őstag
Össze kéne hozni pár magyar partyt . Csak jobb lenne úgy tolni hogy egymást hallgatjuk és nem pedig a japcsikat vagy más országbelieket. Meg aztán az sem lenne utolsó , ha megtudnánk beszélni egy taktikot a kör elején , nem pedig megy mindenki amerre lát
Akit érdekel az dobjon egy pm et , és megírom a team speak 3 serónk címét ( tudom gaméban is lehet beszélni de kapcsolatfelvétel miatt egyszerúbb a ts 3 vagy msn-en időpontot egyeztetni )
-
AlyArkhon
őstag
Felraktam , elsőre majdnem le is töröltem .
.
Aztán ma reggel gondoltam csak megnézem újra , végül is az egyik kedvenc játékom folytatásáról van szó. Épp most szakadtam le a C&C4 bétáról így reggel fél 2-őkor , most is csak azért mert a párom már erősen invitál az ágy felé
A grafika szerintem messze csúnyának mondható ( gondolom ez csak a béta miatt van ) , valaki írta , hogy milyen jó a grafika - ember ez jó ? ne viccelj ...
A játék menet . - elsőre elég össze visszaságnak tünt , aztán ahogy telt az idő a gaméban és figyeltem mit csinálnak a többiek úgy értettem meg a gémet és jött meg a kedvem is hozzá. Tegnap este még azt mondtam a haveroknak , hogy ezzel nem érdemes foglalkozni amíg ki nem jön az eredeti , ma már elkezdték letölteni
Szerintem a nagy szintkülömbségeket ( amik ugye adódhatnak még az elején ) leszámítva egész király game lesz ebből .
-
AlyArkhon
őstag
Üdv .
Lehet még béta kulcsot igényelni ? Ha igen akkor hol kell regizni ? Thx előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest