- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
AlyArkhon
őstag
Felraktam , elsőre majdnem le is töröltem .
.Aztán ma reggel gondoltam csak megnézem újra , végül is az egyik kedvenc játékom folytatásáról van szó. Épp most szakadtam le a C&C4 bétáról így reggel fél 2-őkor , most is csak azért mert a párom már erősen invitál az ágy felé

A grafika szerintem messze csúnyának mondható ( gondolom ez csak a béta miatt van ) , valaki írta , hogy milyen jó a grafika - ember ez jó ? ne viccelj ...
A játék menet . - elsőre elég össze visszaságnak tünt , aztán ahogy telt az idő a gaméban és figyeltem mit csinálnak a többiek úgy értettem meg a gémet és jött meg a kedvem is hozzá. Tegnap este még azt mondtam a haveroknak , hogy ezzel nem érdemes foglalkozni amíg ki nem jön az eredeti , ma már elkezdték letölteni

Szerintem a nagy szintkülömbségeket ( amik ugye adódhatnak még az elején ) leszámítva egész király game lesz ebből .
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
- Beszámítás! MSI G27C4 E3 27 180Hz FHD VA 1ms gamer monitor garanciával hibátlan működéssel
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.