- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Edge 70 Fusion: új renderek, több szín és részletek a specifikációt illetően
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem a leaderboard nem tetszik, főleg egy raceroom után.
Megyek pl egy 1991-es classic autóval Kínában, erre felhozza az összes classic autós időt, nem csak azokat amivel mentem. Ezzel nem feltétlen lenne baj, de szűrni nem lehet, se autóra, se országra, se semmire. A hol vagyokra kattintva, 100-akat ugrik a leaderboardban az első időtől, nem az én körülöttem lévőket hozza be. A görgetés lassú a keresés lehetetlen a listában.
Egyébként a játék jó, de, ha esportot akarnak akkor a leaderboardnak sokkal jobbnak kell lennie. A RE3 nagyon egyszerű, de rengeteg szűrővel van ellátva. Vannak már különböző csoportok az első időhöz mérten hány %-al vagy elmaradva és az adott csoport legjobbjához viszonyítja az idődet, meg ahhoz akit kiválasztottál, mint ellenfél idő. Nagyon szuper. Egy nagy csúszkán látszik, hogy hogy állsz az összességhez képest.
Még egy érdekesség, fogyasztás optimalizálás a szabadedzésen eddig érdekesen működik, vagy csak a 31 és 51 között nehézségben ennyi a difi? Nem sokat mentem a karrierben, de már több órát beletettem. Ausztia, simán lila a fogyasztásom, de ehhez full gázon kellett mennem. (száraz idő, 31-es nehézség) Kína (esős idő 51-es nehézség) éppen, hogy összejött, pedig sokat "vitorláztam" féktáv előtt, kigyorsításkor, pedig hamar felváltottam, nem tudom mennyi próbálkozásra adta meg a lilát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Autós topik
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Hardcore café
- Opel topik
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Spórolós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- Sennheiser HD 560S vezetékes hifi fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 12700 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest