Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem a leaderboard nem tetszik, főleg egy raceroom után.
Megyek pl egy 1991-es classic autóval Kínában, erre felhozza az összes classic autós időt, nem csak azokat amivel mentem. Ezzel nem feltétlen lenne baj, de szűrni nem lehet, se autóra, se országra, se semmire. A hol vagyokra kattintva, 100-akat ugrik a leaderboardban az első időtől, nem az én körülöttem lévőket hozza be. A görgetés lassú a keresés lehetetlen a listában.
Egyébként a játék jó, de, ha esportot akarnak akkor a leaderboardnak sokkal jobbnak kell lennie. A RE3 nagyon egyszerű, de rengeteg szűrővel van ellátva. Vannak már különböző csoportok az első időhöz mérten hány %-al vagy elmaradva és az adott csoport legjobbjához viszonyítja az idődet, meg ahhoz akit kiválasztottál, mint ellenfél idő. Nagyon szuper. Egy nagy csúszkán látszik, hogy hogy állsz az összességhez képest.
Még egy érdekesség, fogyasztás optimalizálás a szabadedzésen eddig érdekesen működik, vagy csak a 31 és 51 között nehézségben ennyi a difi? Nem sokat mentem a karrierben, de már több órát beletettem. Ausztia, simán lila a fogyasztásom, de ehhez full gázon kellett mennem. (száraz idő, 31-es nehézség) Kína (esős idő 51-es nehézség) éppen, hogy összejött, pedig sokat "vitorláztam" féktáv előtt, kigyorsításkor, pedig hamar felváltottam, nem tudom mennyi próbálkozásra adta meg a lilát.
Új hozzászólás Aktív témák
- GARANCIÁLIS Acer Nitro 5 Gamer Laptop RTX 3060 144Hz 16GB 1TB SSD
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 64GB+256GB MicroSD + okositott, Atmosphere 3 hó garanciával
- Playstation 5 Digital Edition 825GB (CFI-1116A) + 1 Joy + töltő 6 hó gar., Bp-i üzletből eladó!
- 700w psu
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest