- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
manya777
tag
válasz
mikrosuttii #312 üzenetére
Köszi a választ! Azért érdekelt mert egyik ligában TT s gyorskörökkel kellett eldönteni egy két dolgot, és néhányan irreállisan jó köröket toltak TT ben, már már gyanúsan jót
És arra gondoltam hogyha létezik bünti off akkor végül is mindenki ott vág ahol akar, úgysem látja senki
Vagy csak simán abban a ligában gyülekeznek a világ legjobbjai, kitudja.. . Más: Ezek a képek a 2015 ről vajon játékból valók vagy csak reklám? Az egyik képen a pilótának eléggé Ricciardos feje van. A14 ben meg kb mindenki Raikönennek néz ki sisak alatt
Valamit csak javítottak a 14 hez képest.
-
manya777
tag
Sziasztok. Néhány kérdésem lenne, egyik hogy van e olyan honlap vagy bármi, ahol meglehet esetleg nézni adott pályán a 2014 ben mi számít top időnek világviszonylatban, Például mondjuk kíváncsi vagyok Szocsiban milyen lehet az eddigi legjobb kör amit valaki valahol közszemlére tett, azt megtudom nézni valahol? A másik kérdésem pedig hogy lehetséges e a 2014 es verzióban hogy valaki szánt szándékkal kiiktassa a játéknak azt a részét ami kanyar levágásért, pályaelhagyásért büntet TT ben, és elveszi a köridőt? Azt tudom hogy olyan opció nincs mint az assetto corsaban, hogy ki-be lehessen kapcsolgatni a büntetést menüben, de mondjuk a játék főkönyvtárában kiiktatható e a büntetés mondjuk úgy hogy egy file vagy mappa törlésre kerül? Köszi a válaszokat!
-
manya777
tag
Nagyon köszönöm az infókat srácok!
-
manya777
tag
Sziasztok. Kifejezetten f1 hez szeretnék kormányt, a jelenlegi Logitech momo-t cserélném le és az lenne a kérdésem akik jártasak témában melyiket ajánlanátok a G27, G25, logitech dfgt, vagy ferrari 458 italia kormányk közül? Azért ezekt írom met többnyire ezekkel találkoztam különböző oldalakon, de nem tudom melyk lenne jobb, gomb elosztás kormány stabilitása, pedálok szempjából. Mondjuk a g27 ára azért elég meredek, de pl a másik 3 hoz viszonyítva sokkal jobb ehhez a 2014 es f1 játékhoz?
-
manya777
tag
Sziasztok. Egy kis segítségre lenne szükségem. Logitech Momo kormányom van és jól jönne ha valaki tudna valami támpontot adni a beállításokhoz mert számomra ez a 2014 es verzió egy agyrém. Egyszerűen képtelen vagyok eltalálni mit állítsak és hova ahhoz hogy összetudjak rakni egy olyan kört amiben vagy nem pörög ki a hátulja gázadásnál vagy az orra nem sodródik le kanyarban az ívről. Van hogy 4 es fokozatban is kipördülök és már lövésem nincs mit hova állítsak. Lassan már nemmerek a gáz pedálra még nézni se nemhogy rálépni. Nekem nincs meg minden verzió, 2010- 2011 est játszottam carrierben eddig és ennyi. A 11 -ben Australiában 1.22.9 es időt mentem most csak úgy próbaképen, ebben a 2014 ben átlagban 1:31 -1:30 es időket tudok. Beneveztem valami online versenyre ahol bill el mennek mások 1 :28 akat. Nem volna jó első versenyen 3 kört kapni
Utána olvastam szakértői cikkekben hogy fontos milyen szögben fordul a kormány meg játékban a kerekek. Hol tudom Èn ezt állítani? Vagy logitech Momo nál eben a játékban lehetségs e? Egyáltalán a G25 G27 kormányok beállításai jók Momohoz is? Ja és még egy fontos dolig, a 2014 ben már nincs olyan opció hogy carrierben gumikopás vagy gumiszimuláció vagy minek hívják off?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest