Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• --Lorant--
    aktív tag

Szerintem nem igazán nézegetted a játékban, hogy melyik ismerősöd mikor jelentkezett be utoljára a Live-ra. Mert az utóbbi 5 hónapot leszámítva, az elmúlt 2 évben folyamatosan játszottam online. Sajnálom, hogy nem futottunk össze. A 2011-es lemez a megjelenés napja óta benne van a gépben, sosem vettem ki, mert csak azzal nyomattam.
    Az utóbbi 5 hónap meg a honváltás miatt volt offline, mert ez ugye eleinte némi lemondással jár.

A játékról meg annyit, hogy megveszem. Ha ferraris sapkámért adtam 9k-t, akkor a gamma is megér nekem annyit. Ha 15k lenne akkor is megvenném, mert direkt félre raktam rá. Egyszerűen szeretném és kész. Nincs ezen mit csodálkozni.

:C Hiányzol a társaságból ez a lényeg a szövegben. Befolyásolni nem akarok senkit,csak a véleményemet írtam le. Sokakkal sokszor találkoztam a régiek közül akik ugyan azt a nevet használják mint (Grid) persze veled is ,deeee......megszokott aktivitást nem éreztem már ,ha a többiekhez viszonyítom. (főleg 2011 verzió) A lényeg a fenti szöveg részben rejlik. De ezzel sem akarok hatni rád :DDD

UI: (remélem valamilyen formában azért megint össze jön a társaság a téli időszakra amikor majd szabadidőnkbe jobban érezzük magunkat a jó meleg szobába F1 melett :)

Új hozzászólás Aktív témák