- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- iPhone topik
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Óriásakkus telefon jöhet a Vivotól is
-
Mobilarena
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
--Lorant--
aktív tag
Sziasztok! F1 2013 topik van már? vagy nincs? nem találom.....

-
--Lorant--
aktív tag
válasz
gaben82
üzenetére
a Gugli ezt monda :Made némi javulás, hogy az online játékot, így autós pozíciók kellene pontosabb és kevésbé izgága nagy sebességgel.
- Néhány PC frekvencia javulást azok számára, akik nem FPS csökkenés után a javításokat.
- Javítva a kerék súlya ingatlan úgy, hogy most már működni
- Javítva a végső eredmények képernyőn az ügyfél a Co-op ülésén úgy látják, hogy a statisztika nem a házigazdák.
- Javítva 2 ritka összeomlik.Nem biztos ,hogy igazat mond
(számomra sem érthető ,még így se! -
--Lorant--
aktív tag
Hát gyerekek ez a játék ez szörnyü!! Most már értem mire gondoltatok mikor azt írtátok,hogy csak 1 ív van! Ez egy fillért nem érne! Akinek megy a játék azok nagyon ügyesek gratula hozzá,de nekem ez nem jön be.
-
--Lorant--
aktív tag
Én még ki se próbáltam semelyiket
csak a demot!
abból meg nem sok minden jött le
,de jó volna fényt deríteni már,hogy meg vesszük vagy nem? Ha összejön a kormány vásárlás így vagy úgy(orgin vagy hamás verziós),de GoCompeten szeretnék csatába szállni újra
mert nem sokára jön a tél a hó bla bla bla 
-
--Lorant--
aktív tag
Én még mindég nem látom
pedig érdekelne 
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Ami mondjuk tény,hogy tetszik az az ,hogy ilyen gagyi kormány szettel azaz pedállal is lehet adagolni a gázt sokkal jobban mint a 2011 mert ott meg az volt halálian érzékeny ,de ha ez így marad akkor nem költök Gxx kormányra. Az irritál,hogy érzékeny az irányítás ,de,de,de
amint olvasom ez nem egyedi probléma ezzel egyenlőre nem tudok mit kezdeni. -
--Lorant--
aktív tag
Hali! Nem igazán. 2x ki próbáltam a demót,de fel idegesedek rajta
várni ,várni ,várni kell
remélhetőleg szimplán csak annyi a baj,hogy vagyis NAGYON remélem,hogy az autó setuppal van a baj. Vagyis azzal majd szépen ki lehet küszöbölni ezt azt?!! ,hogy úgy viselkedjen a verda ahogy én szeretném mert így beleőszülök a tesztbe. 
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Hiányzol a társaságból ez a lényeg a szövegben. Befolyásolni nem akarok senkit,csak a véleményemet írtam le. Sokakkal sokszor találkoztam a régiek közül akik ugyan azt a nevet használják mint (Grid) persze veled is ,deeee......megszokott aktivitást nem éreztem már ,ha a többiekhez viszonyítom. (főleg 2011 verzió) A lényeg a fenti szöveg részben rejlik. De ezzel sem akarok hatni rád 
UI: (remélem valamilyen formában azért megint össze jön a társaság a téli időszakra amikor majd szabadidőnkbe jobban érezzük magunkat a jó meleg szobába F1 melett

-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Nem azért ,hogy bántsalak,de...oké megveszed ezt ide vágod és aztán a polcon porosodik
Mert valljuk be őszintén Nem sokat játszottál az elmúlt verziókkal sem. Alapozok arra,hogy max az első hónapba láttalak ,de azóta sajnos nem. ((csak nem olyan jó ez mint a Grid)) Elnézést ha durván fogalmaztam 
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
predator00
üzenetére

-
--Lorant--
aktív tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Maradok annál,hogy figyelem a reakcióitokat ,ha meg veszitek már akiket ismerek és utána eldöntöm,(hátha ez csak egy demo) ebbe ringatom magam....addig szó se lehet róla pfuj

-
--Lorant--
aktív tag
Minél többet játszom vele annál jobban meg utálom ,nekem kurvára nem tetszik az irányítás. Sokkal jobb az elődje!
-
--Lorant--
aktív tag
No Comment. Érdekes........... meg lehetne szokni,de nem tudom mit vártam
2011 már unalmas volt de most,hogy ezt kipróbáltam.....No comment. Amit Beku is írt : Na urak aki majd velem szeretne online játszani az majd keressen hamachin mert ezért a játékért előre láthatólag nem leszek hajlandó pénzt kiadni .
Komoly 5 kört mentem vele és akkora csalódásban volt részem ,hogy ki is léptem a játékbol .
Fizika kuka játék kuka .
) max 2 körrel mentem többet,de eddig úgy ahogy van pocsék munka. ((hogy egymás ellen milyen lehet az más tészta
)) -
--Lorant--
aktív tag
de akkor mit játszunk majd a téli időszakba?
Új hozzászólás Aktív témák

- ROG Strix G713RW 17.3" FHD IPS Ryzen 9 6900HX RTX 3070Ti 32GB 1TB NVMe gar
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 16 2.5K OLED Ultra 7 255HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070
- Asus RTX2080 Super Dual EVO 8GB
- HP 255 G10 Ryzen 5 7520U 8 GB DDR5 256 GB SSD FHD Új 2 ciklus Gari 2028.
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

abból meg nem sok minden jött le
,de jó volna fényt deríteni már,hogy meg vesszük vagy nem? Ha összejön a kormány vásárlás így vagy úgy(orgin vagy hamás verziós),de GoCompeten szeretnék csatába szállni újra
mert nem sokára jön a tél a hó bla bla bla

Hiányzol a társaságból ez a lényeg a szövegben. Befolyásolni nem akarok senkit,csak a véleményemet írtam le. Sokakkal sokszor találkoztam a régiek közül akik ugyan azt a nevet használják mint (Grid) persze veled is ,deeee......megszokott aktivitást nem éreztem már ,ha a többiekhez viszonyítom. (főleg 2011 verzió) A lényeg a fenti szöveg részben rejlik. De ezzel sem akarok hatni rád
Mert valljuk be őszintén Nem sokat játszottál az elmúlt verziókkal sem. Alapozok arra,hogy max az első hónapba láttalak ,de azóta sajnos nem. ((csak nem olyan jó ez mint a Grid)) Elnézést ha durván fogalmaztam

úgy el felejtem a Fö1et mint ,ha itt se lettem volna