- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
8Ba8
csendes tag
válasz
Steady74
üzenetére
Kár volt belepofáznom, mert tulajdonképp egyetértek veletek. Egy évvel ezelőtt én is írtam levelet a Codi-nak, hogy soha többé nem veszem meg az F1-et, a hibák miatt, és milyen dolog az, hogy kifizetem a 8.000-et, és ha nem tetszik,vagy játszhatatlan az ő hanyagságuk miatt, akkor kitörölhetem vele… Most kiadták a demo-t, ami pozitívum, ennyit tudnak adni, eldönthetem, hogy ez kell-e. Egyébiránt szerintem gyorsan esik majd 1-2 ezret a ára.
Nem tudom mik az elvárásaitok egy játékkal szemben, nekem csak annyi, hogy szórakoztató legyen, meló után egy-két órát kikapcsolni az agyam. Nekem erre ez jó lesz. Ha „fehér” vonalon belül szeretnétek versenyezni, próbáljátok ki a Project Carst, még csak béta, de sok tekintetben példát vehetnének róla a Codemastersnél.
Na további jó munkát mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák

- Melyik tápegységet vegyem?
- AliExpress tapasztalatok
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Autós topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Eladó egy hűtőbordás, Corsair Force MP600, NVMe Gen4 500GB-os SSD!
- ELADÓ: 8GB SKHynix 2400MHz DDR4 SODIMM (laptop) memória (+gari/számlás)
- GAINWARD PYTHON III RTX 5070 12GB GDDR7! 3 VENTIS! GARANCIA/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- MSI GF63 Thin 9SCX
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Gigabyte Windforce OC RTX 5090 / Asus TUF RTX 5090 3 év 27%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem tudom mik az elvárásaitok egy játékkal szemben, nekem csak annyi, hogy szórakoztató legyen, meló után egy-két órát kikapcsolni az agyam. Nekem erre ez jó lesz. Ha „fehér” vonalon belül szeretnétek versenyezni, próbáljátok ki a Project Carst, még csak béta, de sok tekintetben példát vehetnének róla a Codemastersnél.