Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Google Pixel topik
- Nincs Nothing AI szemüveg? Fogd meg a söröm!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
8Ba8
csendes tag
válasz
Steady74
üzenetére
Kár volt belepofáznom, mert tulajdonképp egyetértek veletek. Egy évvel ezelőtt én is írtam levelet a Codi-nak, hogy soha többé nem veszem meg az F1-et, a hibák miatt, és milyen dolog az, hogy kifizetem a 8.000-et, és ha nem tetszik,vagy játszhatatlan az ő hanyagságuk miatt, akkor kitörölhetem vele… Most kiadták a demo-t, ami pozitívum, ennyit tudnak adni, eldönthetem, hogy ez kell-e. Egyébiránt szerintem gyorsan esik majd 1-2 ezret a ára.
Nem tudom mik az elvárásaitok egy játékkal szemben, nekem csak annyi, hogy szórakoztató legyen, meló után egy-két órát kikapcsolni az agyam. Nekem erre ez jó lesz. Ha „fehér” vonalon belül szeretnétek versenyezni, próbáljátok ki a Project Carst, még csak béta, de sok tekintetben példát vehetnének róla a Codemastersnél.
Na további jó munkát mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák

- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bundle topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Óra topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Autós topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Mini PC
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5700X / RX 6800 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM 3600Mhz / 1TB NVMe SSD / 650W GOLD
- HP 250R G10 - 15.6"FHD IPS - Core 5 120U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Eladó Anker Soundcare Motion Boom Plus hordozható zenedoboz!
- GIGABYTE GeForce RTX 3060 12GB (Beszámítás)
- Arturia KeyStep 32 MIDI USB
- HP Zbook Studio G5 - 15,6" UHD kijelző, Xeon E-2176M, 16GB RAM, 512GB SSD, Quadro P1000 4GB, számla
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem tudom mik az elvárásaitok egy játékkal szemben, nekem csak annyi, hogy szórakoztató legyen, meló után egy-két órát kikapcsolni az agyam. Nekem erre ez jó lesz. Ha „fehér” vonalon belül szeretnétek versenyezni, próbáljátok ki a Project Carst, még csak béta, de sok tekintetben példát vehetnének róla a Codemastersnél.