- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- One mobilszolgáltatások
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TGaben
tag
Sziasztok!
Játszik valaki gamepaddal?
(tudom, kormánnyal kéne, de helyhiány, anyagiak) Logitech Rumblepad 2. A gondom a következő. Eddig nem működött a rezgés funkció. Azt hittem a játék nem támogatja, de mint kiderült, csak drivert kellett telepíteni.
Viszont most meg "túlságosan" is működik. Gázadásra (jobb analóg kar) és kanyarodásnál (bal analóg kar) nagyon rezeg, de pl. 300-nál az egyenesben egyáltalán nem. A rázókőre való ráhajtásnál is csökken a rezgés.
Ha ez így normális, akkor ok, de szerintem valahogy fordítva kellene. Tapasztaltatok ilyesmit? Játékon belül csak force feedback állítás van, rezgésre utalót nem találtam. Eredeti a játék.
Új hozzászólás Aktív témák

- Parkside szerszám kibeszélő
- Spórolós topik
- Le Mans Ultimate
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Eladó 6 darab DDR4 16 Gb Sodimm, illetve 2 darab DDR5 16 GB Sodimm
- Eladó három darab SSD. 2 x 1 TB illetve 1 x 2 TB
- több db DELL P2419 vékony kávás full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- iPhone 17 256 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- iPhone 17 512 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Xiaomi Mi 11 Lite 6/128GB / 12 hó jótállás
- LG 55QNED813RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Eladó Pritom L8 Kids tablet 2/64GB/ 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
(tudom, kormánnyal kéne, de helyhiány, anyagiak) Logitech Rumblepad 2. A gondom a következő. Eddig nem működött a rezgés funkció. Azt hittem a játék nem támogatja, de mint kiderült, csak drivert kellett telepíteni.
Ha ez így normális, akkor ok, de szerintem valahogy fordítva kellene. Tapasztaltatok ilyesmit? Játékon belül csak force feedback állítás van, rezgésre utalót nem találtam. Eredeti a játék.